Nézzük meg együtt a Napos oldal című filmet!

sorsolás nyeremény mozi Szép remények Napos oldal nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
15 db páros jegy várja szerencsés gazdáját a Napos oldal című filmre, amelyet Budapesten és a főbb vidéki CinemaCity mozikban lehet majd megnézni. Nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolni a filmmel kapcsolatos kérdésekre, és elküldeni a megfejtést az info@life.hu címre. A határidő 2013. február 17., vasárnap éjfél. Eddig várjuk leveledet a megfejtéssel, a neveddel és a lakcímeddel együtt.

Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is!




Pat Solatano (Bradley Cooper) mindenét elvesztette - a házát, az állását, a feleségét. És most kénytelen újra a szüleihez (Robert De Niro, Jacki Weaver) költözni, miután nyolc hónapot töltött egy elmegyógyintézetben. Pat szeretné újra rendbe hozni az életét, pozitívan szemlélni a világot és újra összejönni exfeleségével is. A szüleinek csak annyi a vágya, hogy Pat képes legyen ismét lábra állni a nehéz időszak után. Ám a dolgok még bonyolultabbá válnak, mikor Pat megismeri Tiffanyt (Jennifer Lawrence), a titokzatos fiatal lányt, aki szintén nem kevés problémával küzd. Tiffany felajánlja Patnek, hogy segít neki visszahódítani egykori kedvesét, de csak akkor, ha cserébe majd ő is tesz érte valami nagyon fontosat. Mikorra pedig egyezségük kezd beteljesülni, meglepő módon azt tapasztalják, hogy felettébb közel kerültek egymáshoz, és talán a saját elrontott életükre is érvényes lesz a "minden rosszban van valami jó tézis.

Ha felkeltette az érdeklődésed, nézd meg a film előzetesét is:

Érdekesnek találtad?

Akkor jobb, ha tudod, hogy 15 db páros jegy várja szerencsés gazdáját a Napos oldal című filmre. Nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolni az alábbi kérdésekre, és elküldeni a megfejtést az info@life.hu címre február 17-én éjfélig a neveddel és a lakcímeddel egyetemben. Egy játékostól csak egy megfejtést fogadunk el!

1. Kinek a könyve hozza ki a sodrából Patet?

a) Tolsztoj
b) Hemingway
c) Capote

2. Mire kéri meg Tiffany Patet?

a) Induljon vele egy táncversenyen.
b) Induljon vele egy futóversenyen.
c) Induljon vele egy vetélkedőn.

3. Mire utal a film címe, a Napos oldal?

a) Tiffany háza az utca napos oldalán áll.
b) Pat kedvenc filmje a Brian élete.
c) Tégy meg mindent és légy optimista, ez a boldogság kulcsa - véli Pat.

Sok sikert, és várjuk a válaszaitokat!

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT


1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik az Origo Zrt. (1067 Budapest, Dob utca 76., cégjegyzékszáma: 01-10-044389) által üzemeltetett www.life.hu weboldalon megjelenő "Napos oldal" nyereményjátékra ("Nyereményjáték"), amelynek szervezője az Origo Zrt. (a továbbiakban: "Szervező").

2. A játékban való részvételhez az alábbi kérdésre kell helyesen válaszolni, és a megfejtést az info@life.hu e-mail címre elküldeni. A Nyereményjáték 2013. február 14-én indul és február 17-ig tart. A kérdésre e-mailben választ küldő személy ("Játékos") az e-mail küldésével magára nézve kötelezőnek ismeri el a Nyereményjáték Szabályzatot. A Nyereményjáték időtartamán kívül küldött megfejtés elküldője a Nyereményjátékban nem vesz részt.

A nyereményjáték kérdései az alábbiak:

1. Kinek a könyve hozza ki a sodrából Patet?

a) Tolsztoj
b) Hemingway
c) Capote

2. Mire kéri meg Tiffany Patet?

a) Induljon vele egy táncversenyen.
b) Induljon vele egy futóversenyen.
c) Induljon vele egy vetélkedőn.

3. Mire utal a film címe, a Napos oldal?

a) Tiffany háza az utca napos oldalán áll.
b) Pat kedvenc filmje a Brian élete.
c) Tégy meg mindent és légy optimista, ez a boldogság kulcsa - véli Pat.

3. A Nyereményjáték nyereményét a Forum Hungary ajánlotta fel, amely az alábbi: 15 db páros belépő a Napos oldal című filmre.

4. A Nyereményjátékban részt vehet minden internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel, valamint magyarországi mobilhívószámmal rendelkezik. A Nyereményjátékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:
- a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.)

5. A Szervező a nyereményt a megfelelő választ elküldő Játékosok között sorsolja. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adó fizetési kötelezettségnek a Szervező hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz.

6. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyerteseken túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, akik kisorsolásuk sorrendjében lépnek a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 2 napon belül nem elérhető illetve nem értesíthető, vagy bármely más okból, pl. jelen Nyereményjáték Szabályzat megsértése miatt nem jogosult a nyeremény átvételére. A pótnyertesre a nyertesre irányadó szabályok vonatkoznak, amennyiben a nyertes helyébe lép. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.).

7. A nyertest a Szervező ügyfélszolgálatának munkatársai e-mailben értesítik. Az értesítés során a nyertes a beazonosíthatóság illetve a nyeremény átvétele érdekében a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, lakcím, személyi igazolvány szám.

8. A Nyeremény Felajánló a nyereményt a nyertessel egyeztetett időpontban és helyszínen adja át. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét a Szervező a www.life.hu weboldalon közölje, mint a Nyereményjáték nyertesét.

9. A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy:
- megadott adatai (név, e-mail cím, mobilszám, illetve a nyertes esetén lakcím és személyi igazolvány szám is) a Szervező, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a Nyereményjátékban való részvétel, a nyeremények kisorsolása, a nyertes értesítése és a reklamációk kezelése céljából;
- amennyiben nyertes, úgy a név, lakcím és telefonszám adatait a nyeremény kézbesítése, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a Szervező kezelje, illetve átadja a Nyeremény Felajánlónak illetve a Magyar Posta Zrt.-nek (1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.).
A Játékos személyes adatainak kezelésére egyebekben a Szervező adatkezelési szabályzata irányadó, amely itt elérhető.

10. A helytelen válasz megadásáért, név, értesítési vagy szállítási cím helytelen vagy pontatlan megadásáért, értesítési vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékos az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli. A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétellel összefüggésben, továbbá a Nyereményjáték vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Nyereményjáték, illetve az azt tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

11. Szervező a Nyereményjátékkal kapcsolatos panaszok kezelésére ügyfélszolgálatot működtet, amelynek elérhetőségei:
telefonszám: (06-1) 371 3497
e-mail cím: info@life.hu


Nézzük meg együtt a Napos oldal című filmet!http://www.life.hu/szorakozz/20130213-nyeremenyjatek-mozibelepoket-nyerhetsz-a-szep-remenyek-cimu-filmre.html18 speciális érdekesség Alfred Hitchcockrólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130212-mozi-szorakozas-film-18-specialis-erdekesseg-alfred-hitchcockrol.htmlVégzett magával a népszerű énekeshttp://www.life.hu/szorakozz/20130213-ongyilkos-lett-az-eins-zwei-polizei-enekese-fabio-frittellire.htmlRihanna meztelen és sminktelenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130212-rihanna-barbadosi-enekesno-meztelen-es-sminktelen-uj-videoklipjeben-ami-a.htmlRettenetes sztárszülőkhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130211-frances-bean-cobain-beyonce-es-mathew-knowles-aaron-carter-eminem.htmlElengedték magukat a fiúk!http://www.life.hu/szorakozz/20130208-ferfisztarok-furdonadragban-kevesbe-szexik-mint-ahogy-feloltozve-hinnank-roluk.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.