Madonna nem nyugszik - Heti bulvárkoktél

VV Éva VV Anikó Katalin hercegnő Janice Dickinson Miranda Kerr Kézdy György Oscar Pistorius Madonna pletyka Bulvárkoktél villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a popkirálynő nagyon kitett magáért, és sokat aktívkodott a világhálón. Szegény Katalin hercegnőnek sincs nyugta: ezúttal bikiniben kapták lencsevégre  gömbölyödő pocakjával. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!
Ha még több sztárt és stílusbakit keresel, íme a StílusZsaru oldal.




A popkirálynő még csak pár hete fedezte fel a képmegosztás nevű játékot, és máris teljesen rákattant. A puncivillantós sztár ezúttal a melleire hívta fel a nagyközönség figyelmét: két képet is mutatott rajongóinak, melyek középpontjában a keblei állnak. Majd gondolt egyet, és kissé löttyedt fenekét is megmutatta ország-világnak. Hát ő tudja...

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

Janice Dickinson egykori modellnek - Madonnával ellentétben - legalább még maradt valamennyi méltósága. A plasztikai műtétek miatt rémisztően kinéző egykori szépség nem mutogatja a műtétek végeredményét. Csak a szemfüles paparazzók a hibásak abban, hogy mégis szemügyre vehetjük Janice arcát a műtétek után.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Balhé VV módra

VV Éva ritkán marad ki a Bulvárkoktélból, hiszen az egykori villahősnő igencsak szereti felhívni magára a figyelmet. Most a balhé oka egy telefon volt: éppen a lány 30. születésnapját ünnepelték Alekosszal együtt, akivel délután kezdtek el italozni és alaposan felöntöttek a garatra. Majd a ValóVilág győztese távozott. Ekkor tört ki a botrány, mert a lány és barátja egy ajándék telefonon hajba kaptak. Ehhez képest VV Anikó mindössze annyi "botrányosat" művelt, hogy egy méretes, vadiúj, mutatós tetkót varratott magára.

Fotó: RTL2, Mudra László/Life.hu
Fotó: RTL2, Mudra László/Life.hu

Katalin pocakja, Miranda bugyija

Mi Katalin helyében már biztosan kiborultunk volna a lesifotósoktól. Legutóbb bikinis képek kerültek elő az állapotos hercegnőről, aminek feltehetően cseppet sem örült a királyi család. Persze a képekre mi is kíváncsiak voltunk, és azt is kiderítettük, hol nyaralgat Kate és Vilmos. Az álomszép karibi sziget láttán azonban igencsak féltékenyek lettünk. Az ausztrál modell, Miranda Kerr is tett róla, hogy bekerüljön a hírekbe, egy fotózás alkalmával ugyanis többet villantott a kelleténél. A gyönyörű magyar műsorvezető, Novodomszky Éva pedig egyre csinosabb A Dal című műsorban, legutóbb például különösen szexi ruhát kapott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A modell halála

Sajnos tragédiák nélkül sem múlhatott el ez a hét. Kiderült, hogy az évek óta súlyos fájdalmakkal küzdő Kézdy György még barátai és kollégái elől is titkolta, hogy rákos. Végül azért ugrott a halálba, hogy így vessen véget szenvedéseinek. Az évtizedekkel ezelőtti nagy sláger, az Eins zwei polizei című dal előadója is véget vetett életének - az okokra még nem derült fény. Legutóbb pedig a sikeres olimpikon esete sokkolta a világsajtót: Oscar Pistorius, a dél-afrikaiak művégtagokkal versenyző atlétája lelőtte modell kedvesét. A vizsgálatok még folynak, és eddig nem derült ki, hogy mi is áll a történtek hátterében.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.