Beperelte Axl Rose-t az egyik rajongója. A Guns 'N' Roses frontembere állítólag mikrofonnal kiütötte a fogát.

Bíróságra járhat Axl Rose. A Guns 'N' Roses énekesét azzal vádolja egyik rajongója, hogy kiütötte a fogát - írja a Sun. A baleset egész egyszerűen úgy történt, hogy Axl a tömegbe hajította mikrofonját a banda legutóbbi koncertjének végén, Ausztráliában, ami kiverte két elülső fogát.

Forrás: AFP

A pasi azért perel, mert szerinte több hónap, amíg meg tudja csináltatni a fogait. Természetesen azt akarja, hogy a rocker állja 3500 fontos, vagyis több mint 2 millió forintra rúgó számláját is. Bár az együttes turnémenedzsere felajánlott a szerencsétlenül járt férfinek egy dedikált mikrofont, az elutasította. Az eset után lehet, hogy nem ezt kellett volna odaajándékozni.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


 

46 éves a Guns N| Roses egykori gitárosahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110723-46-szuletesnapjat-unnepli-2011-julius-23an-slash-a-guns-n.html Colin Firth műkincslopásra adta a fejéthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130313-mozi-film-szorakozas-program-colin-firth-mukincslopasra-adta-a.html Édesanyjával ment bulizni Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130313-kikopott-anyja-reese-witherspoon-es-a-lanya-ava-is-a.html Pucér fenékkel fetrengett a híres komikushttp://www.life.hu/szorakozz/20130313-whitney-cummings-amerikai-komikus-pucer-fenekkel-fetreng-a-foldon.html Magyar vizsla kell a briteknekhttp://www.life.hu/szorakozz/20130313-magyar-vizsla-kell-a-briteknek-egyre-tobb-magyar-vizsla-bukkan.html