mikrofon kártérítés Guns N Roses koncert baleset kiütés fog Axl Rose
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beperelte Axl Rose-t az egyik rajongója. A Guns 'N' Roses frontembere állítólag mikrofonnal kiütötte a fogát.

Bíróságra járhat Axl Rose. A Guns 'N' Roses énekesét azzal vádolja egyik rajongója, hogy kiütötte a fogát - írja a Sun. A baleset egész egyszerűen úgy történt, hogy Axl a tömegbe hajította mikrofonját a banda legutóbbi koncertjének végén, Ausztráliában, ami kiverte két elülső fogát.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A pasi azért perel, mert szerinte több hónap, amíg meg tudja csináltatni a fogait. Természetesen azt akarja, hogy a rocker állja 3500 fontos, vagyis több mint 2 millió forintra rúgó számláját is. Bár az együttes turnémenedzsere felajánlott a szerencsétlenül járt férfinek egy dedikált mikrofont, az elutasította. Az eset után lehet, hogy nem ezt kellett volna odaajándékozni.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.