Zsiráf kergetett meg egy turistákkal teli dzsipet Afrikában. Az emberek rémülten próbáltak lejjebb húzódni a kocsiban, miközben az állat követte őket.

Ijesztő kalandot élt át néhány turista a dél-afrikai szavannán egy szafaritúrán. Hiretelen egy ingerült zsiráf szegődött a dzsipjük nyomába, és két mérföldön keresztül kergette a járművet, mint egy Tyrannosaurus rex a Jurassic Park című filmben.

Forrás: AFP

Az emberek először nevettek, aztán halálra rémülve próbálták behúzni a nyakukat. Mi is megijednénk, ha egy 2 és fél tonnás állat kergetne bennünket valahol a semmi közepén. Állítólag megőrültek a hormonjai, ezért dühödött be. Szerencsére senkinek nem esett baja. Az akcióról készült egy videó is.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

Tilos állatokon tesztelt kozmetikumokat forgalmazni az unióbanhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130314-hatalyba-lepett-a-kozmetikai-celu-allatkiserletek-teljes-unios-tilalma.html Sztárok, akiket utálnak az állatvédőkhttp://www.life.hu/legytrendi/20130310-beyonce-es-lady-gaga-enekesno-egzotikus-allatok-borebol-keszut-ruhakban.html Állatok között nevelkedő gyerekekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130304-farkasgyerekek-amikor-allat-neveli-fel-egy-embergyereket.html Kihalnak az állatok Beyoncé miatthttp://www.life.hu/legytrendi/20130306-beyoncet-kritizaljak-allatbor-taskai-es-cipoi-miatt.html Cuki fotók a budapesti állatkert kiselefántjárólhttp://www.life.hu/life/galeria/20130221-fotok-a-kiselefantrol-a-fovarosi-allat-es-novenykert-kulso-kifutojan.html