A dél-koreai előadó, Psy tavaly begaloppozott az életünkbe. Nem is ezen a bolygón él, aki nem ismeri a Gangnam Style-t. Hétvégén kikerült az internetre Psy új száma, a Gentleman.


A Gangnam Style óriási sikere óta rajongók milliói várták Psy új számát. A dél-koreai előadó új dala Dél-Koreában máris rekordokat dönt. A Gentleman szó, amely a szám címe, a legkeresettebb kifejezés volt az elmúlt napokban az országban.
Psy magasra tette a lécet, a Gangnam Style jelenleg a világ legnézettebb videója laza másfél milliárdos nézettséggel, a Gentleman pedig másfél nap alatt túl van a 22 millió letöltésen.

 

Miért érdemes Gangnam Style-ra fogat mosni?http://www.life.hu/anyaskodj/20130227-zeneszamok-hatasara-a-gyerekek-szivesebben-es-hatekonyabban-mosnak-fogat.html Kihagyhatatlan videó - Gangnam Style-ra táncolnak a babákhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130126-gangnam-stylera-a-vilag-legnezettebb-videojara-tancolnak-a-gyerekek.html Az amerikaiak kiírtására buzdított a Gangnam Style előadójahttp://www.life.hu/legykepben/20121209-psy-a-gangnam-style-eloadoja-az-amerikaiak-kiirtasara-buzditott-bocsanatot.html