Barack Obama nézettség Justin Bieber D. Tóth Kriszta klip YouTube-videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dél-koreai énekes, Psy videoklipje négy hónapja került fel a YouTube-ra, és azóta hatalmas karriert futott be. Mára minden idők legnézettebb videójává lépett elő.

November elején már minden idők második legnézettebb videójává lépett elő a Gangnam Style. Psy dél-koreai rapper klipjét akkor már 620 millióan nézték meg, ez a szám november 23-ra 815 millió lett. A videó ezzel átvette a vezetést a Palvin Barbarával hírbe hozott Justin Bieber Baby című kilpjétől és minden idők legnézettebb YouTube-videója lett.

Az addiktív Gangnam Style júliusban jelent meg, azóta az egész világot függővé tette: Párizstól Rómáig világvárosokban táncolják a divatos villámcsődületek keretében, és Ban Ki Mun ENSZ főtitkártól Aj Vej-Vej világhírű kínai máskéntgondolkodó művészig senkire sem maradt hatástalan. Sőt, az újraválasztott amerikai elnök, Barack Obama egy helyi rádióban magabiztosan jelentette ki, hogy el tudná táncolni Psy koreográfiáját, bár azt is hozzátette, hogy ezt a produkciót nem a beiktatási bálra, hanem csupán feleségének, Michelle-nek tartogatja. Nem így tett például D. Tóth Krisztina, aki a DTK Show felvételének szünetében szórakoztatta magát és a stábot a rögtönzött tánccal.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.