Polihisztor mackó! Egy orosz medve bukfencezik, szlalomozik, táncol, hulahoppozik, és gyakorlatilag bármit megcsinál, amit barátja parancsol neki. Annyira édes!

Kezesbárány lett egy mackóból. Az állat elképesztő mutatványokra képes: van, hogy bukfencezik, vagy belepréseli magát egy icipici székbe. Máskor pedig egy hulahoppkarikát pörget a derekán és a nyakán.

Forrás: Youtube
A maci trombita-mutatványa közben

És a legjobb: trombitálni is tud. Azt nem tudni, hogy mennyi ideig tanulta meg mindezeket, és azt sem, hogy mennyire élvezte, mindenesetre irtó cuki. A maci zseniális videóját itt nézhetitek végig!

A magyarok is nyerhetnek a briteknélhttp://www.life.hu/szorakozz/20130531-az-attraction-nevu-magyar-csapat-az-egyik-eselyes-hogy-megnyerje.html Micsoda baki - pornó ment a híradóbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130531-porno-ment-veletlenul-az-et3-gorog-tevecsatorna-hiradojaban.html Sebestyén Balázs nagyon elszállthttp://www.life.hu/szorakozz/20130529-vadon-jani-elkuldte-a-lifehu-riporteret-a-fenebe-sebestyen-balazs.html Ő a fiatal Whitney Houston - elképesztő videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20130530-zsenialisan-enekelte-el-egy-kislany-whitney-houston-slageret-a-britains.html Törpökké alakultak a legnagyobb divatdiktátorokhttp://www.life.hu/szorakozz/20130529-karl-lagerfeld-coco-chanell-es-tobb-nagy-divatdiktator-torp-lett.html