Michael Keaton New York legforgalmasabb terén, a Times Square-en futott végig több ezer ember előtt egy szál zokniban és alsónadrágban.

Mielőtt bárki azt hinné, egy újabb híresség kapott idegösszeomlást, megnyugtatjuk: Michael Keaton remekül van és nem állt be a botrányos sztárok sorába. A 61 éves színész egy 2014-re várható akcióvígjáték őrült jelenete kedvéért vetkőzött egy szál zoknira és alsónadrágra.
Keaton - nos, nem túl kidolgozott - meztelen felsőtestét egy egész tömeg csodálhatta meg élőben New York egyik legforgalmasabb részén, a Times Square-en. A legtöbben zavartan figyelték az eseményeket, míg mások nevetve örökítették meg az utókornak.
Ha kíváncsi vagy a színész érdekes alakításáról készült képekre, ide kattintva nézd meg őket.

Forrás: AFP

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Drogozott és ivott a forgatások alatt a Dallas sorozat sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120907-larry-hagman-szinesz-a-dallas-sorozat-jockey-neven-ismert-rosszfiuja.html Robert Downey Jr. színész megsérült A Vasember 3 forgatásánhttp://www.life.hu/legykepben/20120817-robert-downey-jr-szinesz-megserult-a-vasember-3-forgatasan.html Baleset történt Sandra Bullock filmjének forgatásánhttp://www.life.hu/legykepben/20120711-baleset-tortent-sandra-bullock-filmjenek-forgatasan.html Salma Hayek kitiltotta kislányát a Vadállatok forgatásárólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120621-salma-hayek-kitiltotta-kislanyat-a-vadallatok-forgatasarol.html A jó film titka az egyéniség - Filmrajongókat bíztat kedvenc jeleneteik újraforgatására Kálid Artúrhttp://www.life.hu/szorakozz/20120418-a-jo-film-titka-az-egyeniseg-filmrajongokat-biztat-kedvenc.html Megkínozták a sztárokat a Safe House forgatásánhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111209-megkinoztak-a-sztarokat-a-safe-house-forgatasan.html