filmforgatás forgatás színész tömeg Michael Keaton LifeNight félmeztelen New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Keaton New York legforgalmasabb terén, a Times Square-en futott végig több ezer ember előtt egy szál zokniban és alsónadrágban.

Mielőtt bárki azt hinné, egy újabb híresség kapott idegösszeomlást, megnyugtatjuk: Michael Keaton remekül van és nem állt be a botrányos sztárok sorába. A 61 éves színész egy 2014-re várható akcióvígjáték őrült jelenete kedvéért vetkőzött egy szál zoknira és alsónadrágra.
Keaton - nos, nem túl kidolgozott - meztelen felsőtestét egy egész tömeg csodálhatta meg élőben New York egyik legforgalmasabb részén, a Times Square-en. A legtöbben zavartan figyelték az eseményeket, míg mások nevetve örökítették meg az utókornak.
Ha kíváncsi vagy a színész érdekes alakításáról készült képekre, ide kattintva nézd meg őket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.