televízió szex sorozat férfi szexualitás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha már nemrégiben cikket szenteltünk a tévé legnagyobb nőcsábászainak, akkor itt az ideje, hogy a másik oldal kalandorai is megkapják a magukét. Következzen a Life.hu toplistája a sorozatok legnagyobb szexuális étvágyú nőszemélyeiről! 

7. Lucy Danziger - Paz de la Huerta, Gengszterkorzó

A spanyol származású Paz de la Huertától az életben sem áll távol némi meztelenkedés, ez ügyben érdemes például a hírhedt Terry Richardson fotósorozatát megtekinteni róla, akinek a kamerája előtt közterületen dobálta le a ruháit. A minden mozdulatával és kéjesen álmos pillantásával fülledt erotikát sugárzó színésznő ideális választásnak bizonyult a Gengszterkorzó rosszéletű táncosnőjének szerepére, aki a helyi kiskirály szeretője a sorozat kezdetén, majd annak házassága miatt lapátra és bajba kerül, de ekkor is feltalálja magát.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

6. Julie Cooper-Nichol - Melinda Clarke, Narancsvidék

A Narancsvidék Julie-ja az a típusú nő, aki úgy fekszik le egy csomó pasival, hogy közben senki számára sem szimpatikus, mégis eléri, amit akar. Általában idősebb és befolyásos férfiak tartják el, akiket fiatalabb srácokkal csal meg. A számtalan csúnya esete között olyan finomságokat találhatunk, mint a saját lánya exfiújának elcsábítása; eljegyzés, miközben egy másik férfitól terhes; vagy egy érdekházasság a legjobb barátjának apjával.

Forrás: www.tv.com, AFP
Forrás: www.tv.com, AFP

5. Inara Serra - Morena Baccarin, Firefly

Kicsit kakukktojás a listánkon Inara, mivel ő azért fekszik le sok férfival, mert ez a munkája - igaz, ezt a megfelelő elhivatottsággal és cseppet sem a kedve ellenére teszi. Az űrben és a távoli jövőben játszódó sorozat egy olyan világot fest elénk, amelyben a minden téren képzett és komplex szolgáltatást nyújtó kéjhölgyek egy nagyon magas presztízsű társadalmi rendet alkotnak, és bolygóról bolygóra utazva keresik fel a rájuk áhítozó és erre áldozni hajlandó úriembereket.

Forrás: www.firefly.wikia.com, AFP
Forrás: www.firefly.wikia.com, AFP

4. Sue Collini - Kathleen Turner, Kaliforgia

Kathleen Turner már enyhén szólva is mesze volt egykori szexszimbólum önmagától, amikor egy évad erejéig közreműködött az amúgy is pikáns hangulatú Kaliforgiában - így viszont tökéletesen tudta hozni a középkorú, nagydarab, férfias hangú főnöknőt, aki egy percig sem titkolja hatalmas szexuális étvágyát, és élő játékszerként használja az alá beosztott ügynököket. Később megtudjuk róla, hogy nyitott házasságban él a tolószékbe kényszerült férjével, akivel közös házukban szabályos tárháza található a mindenféle szexuális segédeszközöknek.

Forrás: www.sho.com, AFP
Forrás: www.sho.com, AFP

3. Shelley - Chloe Sevigny, Amerikai Horror Story

A hatvanas évek Amerikájában még nem feltétlenül nézte a társadalom jó szemmel, ha egy fiatal lánynak a szokásostól eltérő volt a szexuális viselkedése, így végezhette hát a nimfomán Shelley az őrültekházában az Amerikai Horror Story második évadjában. Ahol persze az őrök kihasználják a sosem csillapodó vágyait, míg végül egy őrült tudós kísérletező kezei között végzi... A szerep és a színésznő vélhetően itt sem véletlenül találkozott: Chloe Sevigny például már mozifilmben is végzett élesben és premier plánban orális kényeztetést, ami azért a színésznői kvalitásaik miatt is elismert fiatal sztárok között meglehetősen ritka.

Forrás: Facebook/AmericanHorrorStory, AFP
Forrás: Facebook/AmericanHorrorStory, AFP

2. Edie Britt - Nicollette Sheridan, Született feleségek

Ő a "szomszéd ribanc" a Lila Akác közben, aki elől egy férfi sincs biztonságban, legyen az bárki férje, fia, pasija, vőlegénye - vagy épp egy pap. A dögös, negyvenes, elvált szőke szépség igazi versengő típus a szakmájában (ingatlanos) és a hódítások terén is. A sorozat évadai alatt gyakorlatilag minden főszereplő életébe bekavar valamilyen férfi elcsábítása révén, így érthető, hogy közutálatnak örvend, sőt még némi hajtépés és cicaharc is előfordul időnként.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

1. Samantha Jones - Kim Cattrall, Szex és New York

"Nincs elég fal ebben a városban, hogy kifüggesszem az összes volt pasim képét. De egyet mondhatok: azért sokuk képe már eleve kinn volt."
Ki más lehetne a listánk első helyezettje, mint a promiszkuitás első számú női szószólója, minden idők egyik leghíresebb női tévésorozatának legnagyobb étvágyú szereplője, számtalan szállóigévé lett beszólás forrása, azaz Samantha a Szex és New Yorkból? Hirtelen nem is nagyon jut olyan szexuális különlegesség az eszünkbe, amit ő ne próbált volna ki a sorozat számos évada során, aminek persze nagyon-nagyon sok férfi (és néhány nő is...) örült New Yorkban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.