Ismét mehetünk együtt moziba. Most a Dal Marionnak című filmet nézzük meg, melyre 15 darab páros belépőjegyet sorsolunk ki.

Mi is az a Dal Marionnak?

A kissé zsémbes és zárkózott Arthur (Terence Stamp) nem nézi jó szemmel felesége hóbortját. Marion (Vanessa Redgrave) ugyanis betegsége ellenére nagyon is aktív tagja a helyi kórusnak, ahol egy fiatal kórusvezető, Elizabeth (Gemma Arterton) borzolja a kedélyeket. Arthur végül mégis enged felesége kérésének és csatlakozik a szokatlan kórushoz, hogy elénekelje az utolsó dalt Marionnak.

Forrás:Budapest Film

"Sokan hiszik azt, hogy az öregek otthon ülnek és ennyi" - mondja a film írója és rendezője, Paul Andrew Williams. "Pedig sokat szórakoznak, összejárnak, és még a szexről is beszélnek. Biztosra akartam menni, hogy a nézők tényleg lássanak idős embereket nevetni."

A Dal Marionnak beharangozó előzetesét itt nézheted meg:

Érdekesnek találtad?

Akkor jobb, ha tudod, hogy 15 db páros jegyvárja szerencsés gazdáját itt a Life.hu-n. Nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolni az alábbi kérdésekre, és elküldeni a megfejtést a nyeremeny@life.hu címre június 24-30. között.
Egy játékostól csak egy megfejtést fogadunk el!

A levél tárgya MARION legyen!

A vetítés helyszíne és időpontja: Budapest,Cinema City Westend (13-as terem), 2013. július 3. szerda, 19:00.
A nyerteseket július 1-én e-mailben értesítjuk, a jegyek a helyszínen vehetőek majd át. Regisztráció: 18:30-tól, vetítés 19 órától.

1.)    Melyik kémfilmmel került be a filmes világba Gemma Arterton neve?
a)     A Bourne-rejtély
b)     A Quantum csendje
c)     Mission Impossible

2.)    Melyik magyar rendezővel dolgozott együtt az Este c. filmben Vanessa Redgrave?
a)     Szabó István
b)     Jancsó Miklós
c)     Koltai Lajos

3.)    Melyik Matt Damon filmben láthattuk legutóbb Terence Stamp-et?
a)     Sorsügynökség
b)     Alul semmi
c)     Felül semmi

Sok sikert, és várjuk a válaszaitokat!

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT


1.  A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik az Origo Zrt. (1067 Budapest, Dob utca 76., cégjegyzékszáma: 01-10-044389) által üzemeltetett www.life.hu weboldalon megjelenő "Dal Marionnak" nyereményjátékra ("Nyereményjáték"), amelynek szervezője az Origo Zrt. (a továbbiakban: "Szervező").

2. A játékban való részvételhez az alábbi kérdésre kell helyesen válaszolni, és a megfejtést a nyeremeny@life.hu e-mail címre elküldeni. A Nyereményjáték június 24-30. között tart. A kérdésre e-mailben választ küldő személy ("Játékos") az e-mail küldésével magára nézve kötelezőnek ismeri el a Nyereményjáték Szabályzatot. A Nyereményjáték időtartamán kívül küldött megfejtés elküldője a Nyereményjátékban nem vesz részt.

1.)    Melyik kémfilmmel került be a filmes világba Gemma Arterton neve?
a)     A Bourne-rejtély
b)     A Quantum csendje
c)     Mission Impossible

2.)    Melyik magyar rendezővel dolgozott együtt az Este c. filmben Vanessa Redgrave?
a)     Szabó István
b)     Jancsó Miklós
c)     Koltai Lajos

3.)    Melyik Matt Damon filmben láthattuk legutóbb Terence Stamp-et?
a)     Sorsügynökség
b)     Alul semmi
c)     Felül semmi

3. A Nyereményjáték nyereményét a Life.hu ajánlotta fel, amely az alábbi: 15 darab páros mozijegy.

4. A Nyereményjátékban részt vehet minden internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel, valamint magyarországi mobilhívószámmal rendelkezik.  A Nyereményjátékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:
- a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.)

5. A Szervező a nyereményt a megfelelő választ elküldő Játékosok között sorsolja. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adó fizetési kötelezettségnek a Szervező hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz.

6. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyerteseken túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, akik kisorsolásuk sorrendjében lépnek a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 2 napon belül nem elérhető illetve nem értesíthető, vagy bármely más okból, pl. jelen Nyereményjáték Szabályzat megsértése miatt nem jogosult a nyeremény átvételére. A pótnyertesre a nyertesre irányadó szabályok vonatkoznak, amennyiben a nyertes helyébe lép. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.).

7. A nyertest a Szervező ügyfélszolgálatának munkatársai e-mailben értesítik. Az értesítés során a nyertes a beazonosíthatóság illetve a nyeremény átvétele érdekében a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, lakcím, személyi igazolvány szám.

8. A Nyeremény Felajánló a nyereményt a nyertessel egyeztetett időpontban és helyszínen adja át. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét a Szervező a www.life.hu weboldalon közölje, mint a Nyereményjáték nyertesét.

9. A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy:
- megadott adatai (név, e-mail cím, mobilszám, illetve a nyertes esetén lakcím és személyi igazolvány szám is) a Szervező, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a Nyereményjátékban való részvétel, a nyeremények kisorsolása, a nyertes értesítése és a reklamációk kezelése céljából;
- amennyiben nyertes, úgy a név, lakcím és telefonszám adatait a nyeremény kézbesítése, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a Szervező kezelje, illetve átadja a Nyeremény Felajánlónak illetve a Magyar Posta Zrt.-nek (1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.).
A Játékos személyes adatainak kezelésére egyebekben a Szervező adatkezelési szabályzata irányadó, amely itt elérhető.

10. A helytelen válasz megadásáért, név, értesítési vagy szállítási cím helytelen vagy pontatlan megadásáért, értesítési vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékos az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli. A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétellel összefüggésben, továbbá  a Nyereményjáték vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Nyereményjáték, illetve az azt tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

11. Szervező a Nyereményjátékkal kapcsolatos panaszok kezelésére ügyfélszolgálatot működtet, amelynek elérhetőségei:
telefonszám: (06-1) 371 3605
e-mail cím: info@life.hu25 év után bomlik fel a sikercsapathttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130619-mozi-szorakozas-bucsukoncert-25-ev-utan-bomlik-fel-a.html Külföldön iszik az ismert magyar zenész (x)http://www.life.hu/szorakozz/20130619-skociaban-ivott-famousgrouse-whiskyt-az-irigy-honaljmirigyes-sipos-peti-aki.html Ötcsillagos hotelben nyaralnak a sztárkutyákhttp://www.life.hu/szorakozz/20130618-lifenight-otcsillagos-luxushotel-kutyusok-szamara.html Medencéből mozizhatsz Londonbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130619-medences-mozi-nyilt-londonban.html Arcon vágta rajongóját Rihannahttp://www.life.hu/szorakozz/20130619-rihanna-amerikai-enekesno-arcon-vagta-rajongojat.html