Van, hogy több ezer méter magasságban fárad el az ember. Vízszintes felület híján is létezik megoldás a pihentető alvásra.

Nincs mese, az alvás alapvető szükségletünk. Ha pedig az embernek egyszer aludnia kell, akkor valóban aludnia kell. Még akkor is, ha épp egy függőleges sziklafalon éri őt az éjszaka - több ezer méter magasságban. Az erre született kreatív megoldásokat nézd meg te is a blogon ide kattintva.

Forrás: Facebook/The North Face

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!Végigfutott a Duna mentén a magyar parasportolóhttp://www.life.hu/legykepben/20130701-molnar-peter-vegtaghianyos-sportolo-a-duna-teljes-hosszat-vegigfutotta-az.html A világ legfurcsább sportjaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20130530-a-vilag-legfurcsabb-sportjai-felesegcipeles-viz-alatti-hoki-bokszsakk-kopapirollo.html Pusztuljanak a zsírpárnák - Szuper zsírégető sportokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130617-zsiregeto-strandsportok-strandroplabda-futas-evezes-vizibicikli.html Hogyan bírjuk alvás nélkül?http://www.life.hu/gyogyulj/20130422-alvashiany-es-relaxacio-hogyan-birjuk-alvas-nelkul.html Meghökkentő! Alvás közben nő a pocak!http://www.life.hu/ez-zsir/20130409-meghokkento-teny-a-hizasrol-alvas-kozben-no-a-pocak.html Házi praktikák a pihentető alváshozhttp://www.life.hu/gyogyulj/20121115-nem-tudsz-elaludni-nevelj-citromfuvet-a-balkonon-hazi-praktikak-a.html