Egy színész-énekesnő a legnagyobb sztárokat utánozza, miközben a Total Eclipse of the Heart című világslágert énekli. Izzítsátok a like gombokat!

Varázsol a hangjával Christina Bianco. "Diva moments" című műsorában 6 perc alatt 19 énekesnő hangját utánozza élőben. Még a legjellegzetesebb mozdulataikat is parodizálja. Egyszerűen sziporkázik a csaj!

Forrás: christinabianco.com
Christina Bianco

A Total Eclipse of the Heart című nótát előadja egyebek mellett Adele, Cher, Shakira, Alanis Morissette, Christina Aguilera és Celine Dion hangján is. Órákig tudnánk hallgatni ezt a show-t! Érdemes megjegyezni Christina Bianco nevét! Az elképesztő előadást itt nézhetitek meg:Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!Meggazdagodott a híres erotikus regény írójahttp://www.life.hu/szorakozz/20130813-el-james-a-szurke-otven-arnyalatanak-szerzoje-a-vilag-legjobban.html Pépesre verték Ryan Gosling arcáthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130809-csak-isten-bocsathat-meg-pepesre-vertek-ryan-gosling-arcat.html Meztelenül szerenádozott nagyijának Bieberhttp://www.life.hu/szorakozz/20130812-justin-bieber-enekes-meztelenul-szerenadozott-nagymamajanak-halaadaskor.html Elhunyt barátjának ajánlotta díját a színésznőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130812-lea-michele-a-glee-sztarja-elhunyt-baratjanak-cory-monteithnek-ajanlotta.html Kasza Tibi saját műsort kapott a SuperTV2-nhttp://www.life.hu/szorakozz/20130812-kasza-tibi-enekes-sajat-showmusort-kapott-a-supertv2n-augusztus-26tol.html