6 perc alatt 19 énekesnőt parodizál - fantasztikus videó

élő show színész-énekesnő utánzás díva paródia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy színész-énekesnő a legnagyobb sztárokat utánozza, miközben a Total Eclipse of the Heart című világslágert énekli. Izzítsátok a like gombokat!

Varázsol a hangjával Christina Bianco. "Diva moments" című műsorában 6 perc alatt 19 énekesnő hangját utánozza élőben. Még a legjellegzetesebb mozdulataikat is parodizálja. Egyszerűen sziporkázik a csaj!

Forrás: christinabianco.com
Forrás: christinabianco.com

Christina Bianco

A Total Eclipse of the Heart című nótát előadja egyebek mellett Adele, Cher, Shakira, Alanis Morissette, Christina Aguilera és Celine Dion hangján is. Órákig tudnánk hallgatni ezt a show-t! Érdemes megjegyezni Christina Bianco nevét! Az elképesztő előadást itt nézhetitek meg:



Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.