Karjaival takargatta meztelen melleit a Baywatch egykori színésznője, aki végül félmeztelenül vetette magát a hullámok közé párjával, Rick Salomonnal.

Pamela Anderson bebizonyította, nem feltétlenül szükséges a piros fürdőruha ahhoz, hogy megforduljanak utána a strandon. Az egykori Baywatch-sztár félmeztelenül töltötte nyaralását kedvesével, Rick Salomonnal a francia tengerparton, amelyről ide kattintva te is nézhetsz képeket.

Forrás: AFP

A 46 éves Pamela mindössze egy bikinialsót húzott a jól megérdemelt pihenéshez, meztelen kebleit pedig karjaival próbálta eltakarni a kíváncsi pillantások elől. Hová ez a szemérmesség? A ma is dögös színésznő nem mondhatja, hogy messze áll tőle a vetkőzés műfaja. Többször is pózolt már egészen hiányos öltözékben a Playboynak, nem is beszélve (az egyik) híres szexvideójáról, amelyet exférjével, Tommy Lee-vel forgatott anno a nászútjukon.

Milliókat költ, hogy Pamela Anderson legyenhttp://www.life.hu/szepulj/20130906-ime-pamela-anderson-a-baywatch-sorozat-szinesznojenek-hasonmasa.html Jól áll a rózsaszín Pamela Andersonnakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130813-lifenight-pamela-anderson-a-baywatch-szinesznoje-rozsaszin-bikiniben.html Pamela Anderson teste maga a tökélyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130604-pamela-anderson-szineszno-megmutatta-tokeletes-testet-a-brazil-vogue-magazinban.html Visszafogott sminkkel is lélegzetelállító Pamela Andersonhttp://www.life.hu/szepulj/20130417-pamela-anderson-szineszno-uj-kulsejevel-visszafogott-sminkben-is-jol-nez.html Pamela Anderson korcsolyában terpeszthttp://www.life.hu/szorakozz/20121219-pamela-anderson-celeb-es-szineszno-korcsolyat-huz-a-dancing-on.html Pamela Anderson spermával szépül?http://www.life.hu/szepulj/20120730-erdekes-modszerrel-lesz-szep-a-dogos-sztar-pamela-anderson.html