A Megasztár győztese titokzatos bejelentést tett közösségi oldalán.

Radics Gigi valami nagy durranásra készül. Erről árulkodik, hogy az énekesnő egy sejtelmes bejegyzést írt ki Facebook oldalára. "Hatalmas meglepetés ért, kiutazom Amerikába, ezért eltűnök 5 napra!"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A Megasztár-győztes azt nem árulta el, pontosan milyen okból utazik el, de azt ígérte, hamarosan kiderül minden. Gigi egyébként nem először jár az amerikai kontinensen. Tavaly októberben például egy hollywoodi stúdióban rögzíthette dalait. De felfigyelt már rá Quincy Jones jazzlegenda is.

Nem keresi a szerelmet Radics Gigihttp://www.life.hu/legykepben/20130927-radics-gigi-enekesnot-elkeruli-a-szerelem.html Radics Gigi nem hagyná el a kutyáját egy pasiérthttp://www.life.hu/legykepben/20130828-radics-gigi-enekesno-a-vigyel-haza-kutyamento-alapitvany-mobiltelefonos-kutyakeresojenek.html Méregtelenített Radics Gigihttp://www.life.hu/legykepben/20130808-radics-gigi-pihenni-vitte-a-csaladjat-egy-marokkoi-stilusu-hotelbe.html Saját lakást vesznek Radics Gigiékhttp://www.life.hu/legykepben/20130705-radics-gigi-es-csaladja-koltozesi-terve-megvaltozott.html Radics Gigi egyre merészebben öltözködikhttp://www.life.hu/legykepben/20130625-radics-gigi-a-megasztar-gyoztese-kivagott-ruhaban-szexisen-bulizott.html