Hiába a hírnév: nem kivételeznek a népszerű magyar énekesnővel

nyertes énekesnő Radics Gigi karrier sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy pillanatok alatt igazi sztár lett, sőt Hollywoodban is megfordult, mégsem kivételeznek a népszerű magyar énekesnővel, akinek igazi hajtás lett az élete - tudta meg a Life.hu.

Radics Gigi minden idők talán legígéretesebb Megasztár nyertese, akire már Quincy Jones jazzlegenda is felfigyelt, és akinek amerikai zeneszerzők írtak dalokat novemberben megjelenő lemezére. A fiatal tehetség nemrég tért vissza Hollywoodból, ahol ugyanabban a stúdióban énekelhette fel első három saját dalát, amelyben ugyanazon a napon Rihanna is rögzítette készülő slágereit.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

A 16 éves lánynak azonban a hihetetlen sikerek ellenére sincs könnyű dolga, hiszen az iskolában ugyanúgy helyt kell állnia, mint osztálytársainak, csakhogy rá a kicsöngetés után nem a pihenés, hanem a lemez munkálatai várnak. "Reggel nyolctól suliban ülök, utána rohanok a stúdióba, és ha belefér még az időmbe, este elszaladok zumbázni. Ráadásul most duplán hajtanom kell, hiszen az amerikai utazás során elszalasztott órákat is pótolnom kell. Nem maradhatok le, mert a gimi első évében csak angolul tanulunk, és év végén középfokú vizsgát kell tennem" - árulta el a Life.hu újságírójának Gigi, aki bevallotta: néha bizony elfogy a lendülete.
"Alapvetően mosolygós, pozitív ember vagyok, de időnként nagyon elfáradok és aludnék egy nagyot. Erre azonban nem mindig van lehetőségem." Az énekesnő az elkövetkezendő időszakban sem sokat lazíthat majd, hiszen amint elkészült első önálló albuma, már jön is novemberi nagy, élő koncertje, ráadásul hosszú távon a külföldi lehetőségekkel is szeretne élni. "Nem bánom, hogy ennyire sűrű az életem, örülök, hogy ilyen fiatalon lehetőségem van valóra váltani az álmaimat" - szögezte le Gigi.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.