A The Hollywood Reporter szerint két lehetséges jelölt is akadt Dakota Johnson férfipartnerének megformálására a nagysikerű erotikus könyv filmadaptációjában.

Újabb információk szivárogtak ki A szürke ötven árnyalata filmadaptációjának szereposztásáról. Ahogy azt a Life.hu már megírta, a sármos Charlie Hunnam végül úgy döntött, visszalép Christian Grey szerepéből (ellene a rajongók egyébként online petíciót is készítettek, hogy ne ő legyen a főszereplő).

Forrás: Facebook/AFP
Jamie Dornan és Alexander Skarsgard - vajon ki lesz a befutó?

Ha hinni lehet a pletykáknak, már meg is van a következő két jelölt az erotikus mozi férfiszerepére. A The Hollywood Reporter szerint nemcsak a True Blood színésze, Alexander Skarsgad az egyik legnagyobb esélyes, hanem az ír származású modell és színész, Jamie Dornan is. A 31 éves színész leginkább az Egyszer volt, hol nem volt és a The Fall című sorozatokból lehet ismerős a nézők számára. Vajon ki lesz a befutó?

Ezért gyúrja magát izmosra a sármos színészhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130618-lifenight-megmutatta-izmos-testet-es-elarulta-titkat-a-true-blood.html Eladó a legsármosabb férfimodell!http://www.life.hu/legytrendi/20130308-david-gandy-modell-eladja-magat-a-nyertes-amerikaban-vele-tolthet.html Ismét szingli lett a sármos világsztárhttp://www.life.hu/szeress/20121105-leonardo-dicaprio-szinesz-es-erin-heatherton-modell-szakitottak.html Így nézett ki 12 éves kamaszként az egyik legsármosabb színészhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121024-igy-nezett-ki-12-eves-kamaszkent-ryan-gosling-a-walt.html Megvan Miley Cyrus legújabb pasijahttp://www.life.hu/szeress/20131010-miley-cyrus-liam-hemsworth-theo-wenner-aki-a-rolling-stone.html Pucér pasit sokkoltak a reptéren - videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20131011-letartoztattak-es-lesokkoltak-egy-reszeg-ferfit-a-manchesteri-repteren-miutan.html Így hordd a pasid farmerjét!http://www.life.hu/legytrendi/20130930-divat-farmer-es-trend-a-boyfriend-jeans-viselese.html