Újabb főhős hátrál ki A szürke ötven árnyalatából?

felhajtás média Szürke 50 Don Johnson figyelem Dakota Johnson főszerep A szürke ötven árnyalata Charlie Hunnam Melanie Griffith filmadaptáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag nem tud mit kezdeni a hirtelen ráirányuló médiafigyelemmel Dakota Johnson. Pedig Melanie Griffith lányaként nem először van dolga a sajtóval és a felhajtással.

Az Anastasia Steele szerepére kiválasztott Dakota Johnson a híresztelések szerint nem tud mit kezdeni a körülötte zajló nagy médiacirkusszal. Bár azt gondolnánk, hogy Melanie Griffith és Don Johnson lányaként már megszokhatta a folyamatosan ráirányuló figyelmet, állítólag Ana Steele szerepe által egy teljesen új szintre került a fiatal színésznő hírneve.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ahogy a Life.hu is megírta, Charlie Hunnam immáron hivatalosan is maga mögött hagyta Christian Grey szerepét. Bár a helyére már két lehetséges jelölt is érkezett, lehet, hogy a film készítőinek lassan újabb női főszereplő után is kell nézniük?

Ők lehetnek A szürke ötven árnyalata főszereplőihttp://www.life.hu/szorakozz/20131016-jamie-dornan-ir-szinesz-es-alexander-skarsgard-sved-szinesz-eselyesek.htmlMegvan A szürke ötven árnyalata két főszereplőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20130902-dakota-johnson-es-charlie-hunnam-kaptak-a-szurke-otven-arnyalata.htmlMegvan A szürke ötven árnyalatának rendezőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20130620-sam-taylorjohnson-rendezi-a-szurke-otven-arnyalata-cimu-regeny-filmvaltozatat.htmlMelanie Griffith lányából szexuális ragadozó leszhttp://www.life.hu/szorakozz/20130902-melanie-griffith-lanya-dakota-johnson-lehet-a-szurke-otven-arnyalatanak.htmlÍgy lett a bájos szőkeségből ráncos plasztikszörny - Ma 55 éves Melanie Griffithhttp://www.life.hu/life/galeria/20120807-fotokon-akkor-es-most-melanie-griffith.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.