Állítólag nem tud mit kezdeni a hirtelen ráirányuló médiafigyelemmel Dakota Johnson. Pedig Melanie Griffith lányaként nem először van dolga a sajtóval és a felhajtással.

Az Anastasia Steele szerepére kiválasztott Dakota Johnson a híresztelések szerint nem tud mit kezdeni a körülötte zajló nagy médiacirkusszal. Bár azt gondolnánk, hogy Melanie Griffith és Don Johnson lányaként már megszokhatta a folyamatosan ráirányuló figyelmet, állítólag Ana Steele szerepe által egy teljesen új szintre került a fiatal színésznő hírneve.

Forrás: AFP

Ahogy a Life.hu is megírta, Charlie Hunnam immáron hivatalosan is maga mögött hagyta Christian Grey szerepét. Bár a helyére már két lehetséges jelölt is érkezett, lehet, hogy a film készítőinek lassan újabb női főszereplő után is kell nézniük?

Ők lehetnek A szürke ötven árnyalata főszereplőihttp://www.life.hu/szorakozz/20131016-jamie-dornan-ir-szinesz-es-alexander-skarsgard-sved-szinesz-eselyesek.html Megvan A szürke ötven árnyalata két főszereplőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20130902-dakota-johnson-es-charlie-hunnam-kaptak-a-szurke-otven-arnyalata.html Megvan A szürke ötven árnyalatának rendezőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20130620-sam-taylorjohnson-rendezi-a-szurke-otven-arnyalata-cimu-regeny-filmvaltozatat.html Melanie Griffith lányából szexuális ragadozó leszhttp://www.life.hu/szorakozz/20130902-melanie-griffith-lanya-dakota-johnson-lehet-a-szurke-otven-arnyalatanak.html Így lett a bájos szőkeségből ráncos plasztikszörny - Ma 55 éves Melanie Griffithhttp://www.life.hu/life/galeria/20120807-fotokon-akkor-es-most-melanie-griffith.html