Batánovics Lili X-Faktor Eckert Anikó párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombati adás után a nézők kezébe került az X-Faktor döntőseinek sorsa. A legkevesebb szavazatot Eckert Anikó és Batánovics Lili kapta, végül Anikónak kellett menni.

A szombati adásban minden x-faktoros szerette volna megmutatni a legszenvedélyesebb oldalát - itt láthatod az öt legérzelmesebb produkciót a Life.hu rózsaszín szemüvegén keresztül.

Forrás: RTL Klub, Fotó: Bársony Bence
Forrás: RTL Klub, Fotó: Bársony Bence

A szombati teljesítmények összefoglalásaként Alföldi Róbert annyit mondott, hogy mentoráltjai közül mindannyian jó irányba haladnak. Hasonlóan nyilatkozott Tóth Gabi is, akinek már csak két mentoráltja van versenyben. Szikora Róbert a borsról és a paprikáról beszélt egy keveset, Geszti pedig elmondta, mennyire izgul.

Végül Alföldi Róbert két mentoráltja, Eckert Anikó és Batánovics Lili voltak azok, akinek nem sikerült meggyőzniük a nézőket, ők párbajoztak. A párbajról bővebben itt olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.