A szombati adás után a nézők kezébe került az X-Faktor döntőseinek sorsa. A legkevesebb szavazatot Eckert Anikó és Batánovics Lili kapta, végül Anikónak kellett menni.

A szombati adásban minden x-faktoros szerette volna megmutatni a legszenvedélyesebb oldalát - itt láthatod az öt legérzelmesebb produkciót a Life.hu rózsaszín szemüvegén keresztül.

Forrás: RTL Klub, Fotó: Bársony Bence

A szombati teljesítmények összefoglalásaként Alföldi Róbert annyit mondott, hogy mentoráltjai közül mindannyian jó irányba haladnak. Hasonlóan nyilatkozott Tóth Gabi is, akinek már csak két mentoráltja van versenyben. Szikora Róbert a borsról és a paprikáról beszélt egy keveset, Geszti pedig elmondta, mennyire izgul.

Végül Alföldi Róbert két mentoráltja, Eckert Anikó és Batánovics Lili voltak azok, akinek nem sikerült meggyőzniük a nézőket, ők párbajoztak. A párbajról bővebben itt olvashatsz.

 

Forró hangulat az X-Faktor színpadánhttp://www.life.hu/szorakozz/20131026-az-rtl-klub-xfaktoranak-harmadik-elo-showjaban-szerelmes-dalokat-enekeltek.html Rettegésben telt az x-faktoros hetehttp://www.life.hu/szorakozz/20131026-az-rtl-klub-xfaktoranak-mult-heti-parbajozoja-peterffy-lili-alfoldi.html Sokkot kapott az X-Faktor kiesőjehttp://www.life.hu/legykepben/20131021-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentora-toth-gabi-segiti-a-kieso.html Bakiparádé az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131021-az-rtl-klub-xfaktoraban-lilu-lokos-kinga-a-stylist-es.html Kiakasztják szomszédaikat az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131018-kocsis-tibor-es-gyurcsik-tibi-xfaktorosok-kiakasztjak-szomszedaikat-eneklesukkel.html