Egy amerikai művész félelmetesen valósághű tököket farag.

Mesteri szintre emelte a tökfaragást Ray Villafane. Az amerikai művész hihetetlen arcokat tud létrehozni egy-egy tökből: leghíresebbek a 3D stílusú faragásai. Beírta magát a történelembe azzal is, hogy 2011-ben kifaragta a legnagyobb tököt, ami zombikra hasonlít.

Forrás: http://villafanestudios.com
Kattints a képre a többi rémisztő tökfejért!

Villafane azt mondja, nagyjából két óra alatt készül el egy-egy alkotás, és a leghúsosabb tökből lehet a legjobban dolgozni. A művész tehetségére a hírességek is felfigyeltek: legutóbb például Heidi Klum kért néhány tököt tőle halloween-bulijára. Ti is nyerhettek tőle egy kis ihletet!

Városi séta extrákkalhttp://www.life.hu/szorakozz/20131028-varosi-barangolasokat-ajanlo-honlapokat-bongesztunk.html Visszatérnek a Bűbájos boszorkákhttp://www.life.hu/szorakozz/20131029-visszaternek-a-bubajos-boszorkak-uj-epizoddal-kerul-kepernyore-a-nepszeru.html Meztelenül sokkolt Lady Gagahttp://www.life.hu/szorakozz/20131029-lady-gaga-amerikai-enekesno-meztelenre-vetkozott-egy-londoni-szorakozohelyen-tartott.html Elvis unokájával kavart Justin Timberlakehttp://www.life.hu/szorakozz/20131029-justin-timberlake-amerikai-enekes-elvis-presley-unokajaval-riley-keoughhal-forgatta.html Tóth Gabi nem nyerhetné meg az X-Faktorthttp://www.life.hu/szorakozz/20131029-toth-gabi-enekesno-kijelentette-o-nem-nyerhetne-meg-az-xfaktort.html