Az RTL Klub honlapján tette közzé, hogy egy versenyző kiszáll az X-Faktorból!

"Hatalmas fordulat a tehetségkutatóban. Amire még soha nem volt példa: az egyik versenyben lévő előadó péntek délután úgy döntött, abbahagyja a küzdelmet!" - tájékoztat az RTL Klub.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Ő a legjobb X-Faktoros pasi!

A bejelentés mindenkit váratlanul ért, az új helyzet pedig alapjaiban változtatja meg az esélyeket. Egyelőre még nem tudni, hogy kiről is van szó, az RTL Klub ma este 19.20-kor jelenti be a versenyző távozását a Fókusz adásában.

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!Szabó Ádám a legjobb x-faktoros pasihttp://www.life.hu/szorakozz/20131108-szabo-adam-xfaktoros-enekes-a-legsarmosabb-pasi-a-lifehu-szavazasa.html A süllyesztőben végzik az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131104-szigeti-ferenc-a-karthago-egyuttes-frontembere-szerint-a-sullyesztoben-vegzik.html Beszólt a nézőknek az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20131104-az-rtl-klub-xfaktoranak-negyedik-elo-showjabol-szikora-robert-mentoraltjai.html Drámai események az X-faktor 4. élő adásábanhttp://www.life.hu/life/galeria/20131103-xfaktor-4-elo-adas.html Meglepetéssel készülnek az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131029-az-rtl-klub-xfaktoranak-zenekara-a-fat-phoenix-magyar-nyelvu.html Ő lesz az X-Faktor igazi győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20131031-joos-istvan-a-megneoton-kiado-igazgatoja-szerint-evek-mulva-dol.html Pihennének és utaznának az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131031-az-rtl-klub-xfatoranak-versenyzoi-szabo-adam-a-bytheway-a.html