A sztárutánzó műsor eheti adásában láthattunk két Pataki Attilát a színpadon, transzvesztita show-t és felismerhetetlenségig elmaszkírozott Szinetár Dórát.


Szandinak már nem kell bizonyítania, mert imádjuk, ahogy megjelenít egy-egy sztárt. Az énekesnő a héten ismét brillírozott. Előadását az Edda tagok erősítették és egy az egyben hozták a legendás együttes koncerthangulatát. Sőt a végén Pataki sem bírt magával és megjelent a színpadon. Ketten együtt úgy mutattak egymás mellett, mint az Austin Powers című filmben a nagy és kicsi én. Hajós figyelmezette Szandit, hogy a gyerekeit ne ijesztgesse ebben a maszkba. A zsűri minden tagja megjegyezte, hogy Attila hangját lehetetlen utánozni.

Biga a Spice Girls együttesből világsztárrá vált Geri Halliwellt utánozta. Igazi transzvesztita showt láthattunk a színpadon. Lakatos Márknak a szava is elállt, tátott szájjal nézte az énekes produkcióját. Majka szerint vannak olyan határok, amiket nem szabad átlépni. Fityegni látta Biga micsodáját és furcsa érzések kavarogtak benne. Szerinte ez az előadás volt a műsor mélypontja. Hajós András örült, mert ő még feneket ilyen önfeledten sohasem nézhetett műsorban. Érdekes magánélete lehet Hajósnak.

Szinetár Dórát olyan borzalmas Nagy Feróvá maszkírozták, hogy csak gratulálni tudunk a maszkmestereknek. Zseniálisan hozta a finom színésznő a nemzet csótányát. A zsűri meg sem tudott szólalni. Márk egy nemzetközi szörnycirkuszhoz hasonlította a produkciót, ami olyan volt, mint egy Kafka groteszk. Majka szerint Dóra kezd leépülni és egyre lazább. Kétség kívül jót tett a színésznőnek, hogy Feróvá változott. Nekünk a héten ez volt a legabszurdabb, eszement kedvenc produkciónk.

 

Szőrös lábbal a lemezborítón? Igen!http://www.life.hu/szorakozz/20131115-szoros-labu-enekesno-egy-jugoszlav-lemezboriton.html Meztelenül futkosott Lalihttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-lali-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-a-belvarosban-meztelenul.html Álompasi lett Petőfi Sándorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-petofi-sandor-arany-janos-kolcsey-ferenc-es-vorosmarty-mihaly-koltok.html Danics Dóra esélyes az X-Faktor-győzelemrehttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-danics-dora-enekesno-a-legeselyesebb-az-xfaktor-megnyeresere-lifehu.html Lehull a lepel a ByTheWay-titokrólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoi-a-bytheway-tagjai-es-mentoruk.html