Felismerhetetlenek voltak a Sztárban sztár szereplői

TV2 Sztárban sztár Nótár Mary Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár pénteki adásában ismét teljesen átalakultak a versenyzők. Nótár Mary hatalmas változáson ment át. Ilyen dögösnek még sosem láttuk az énekesnőt. Szinetár Dóra egy férfiként, egészen pontosan Nagy Feróként lépett színpadra, ezzel nemcsak a zsűrit, hanem a nézőket is sokkolta.
"Ha férjed lennék, otthon tartanék neked egy ilyen ruhát"

TV2
TV2

Nótár Mary előnyére változott, de ez a legtöbb versenyzőről nem mondható el. Az átalakulás sokszor megdöbbentő, kínos vagy éppen kafkai volt. Ez utóbbi jelzőt kapta Szinetár Dóra is, aki a Nemzet bolhányi Csótányának maszkírozva sokkolta a közönséget. A zsűri az állát kereste, a nézők majd lefordultak a székből. Jennifer Lopez ide, Britney Spears és a piros latexruha oda, Dóra pedig egyértelműen Nagy Feró bőrében érezte magát a legjobban.

www.facebook.com/sztarbansztar
www.facebook.com/sztarbansztar

Sokkoló volt Szandi átalakulása is, aki Pataky Attilaként madárcsontú öccseként tolta végig az Edda egyik dalát. Az énekesnőt láttuk már férfibőrben, de ez az átalakulás minden eddigit felülmúlt.

www.facebook.com/sztarbansztar
www.facebook.com/sztarbansztar

Varga Viktor óriási tisztelettel énekelte Zámbó Jimmyt. Az énekes nem tudott ugyan annyi oktávot kiénekelni, mint a Király, de legalább szebb sem volt nála.

www.facebook.com/sztarbansztar
www.facebook.com/sztarbansztar

Bereczki Zoltán a tőle megszokott profizmussal és alázattal dolgozott azon, hogy hiteles Michael Jacksonként lépjen színpdra. Zoli produkciója után Liptai Claudia meg sem tudott szólalni a tapstól. Azért mi innen pusziljuk a maszkosokat és a ruhásokat is!

www.facebook.com/sztarbansztar
www.facebook.com/sztarbansztar

Nika esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-veres-monika-nika-esett-ki-a-sztarban-sztar-musorbol.htmlPuskás Peti esett ki a Sztárban Sztárbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131108-puskas-peti-esett-ki-a-tv2-sztarban-sztarban-musorabol.htmlSoma esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131025-soma-a-sztarban-sztar-harmadik-adasanak-kiesoje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.