Mint ahogyan a Life.hu megírta, a vasárnap esti X-Faktor döntése a Fat Phoenix és Krasznai Tünde párbajával ért véget, az összecsapásból pedig Szikora Róbert csapata távozott.

A vasárnap esti párbaj egészen más hangulatban zajlott, mint az eddigiek. Ezúttal nem hullottak könnyek és nem járta át a színpadot a búcsú hangulata sem. A Fat Phoenix tagjai mosolyogva vették tudomásul, hogy távozniuk kell.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Tudtuk, hogy ezt a show-t nem nyerhettük meg, már az is csoda, hogy az élő adásokba bekerültünk és a hatodik műsorig is eljutottunk" - nyilatkozta Erdész Tamás. "A kezdetektől tudtuk, hogy egy ilyen tehetségkutatóban nincs is mit keresnünk, de mégis megérte, hiszen így egy szélesebb kör is megismerhetett minket, és ezentúl talán kicsit nagyobb nyilvánosság előtt játszhatunk" - tette hozzá az énekes, aki azt is elmondta, nagyon hálásak a műsorkészítőknek, és mentoruknak Szikora Róbertnek azért, hogy minden dalválasztásukban, azok feldolgozásában és még a színpadi viseletükben is teljesen szabad kezet kaptak. "Hogy mennyire 'csinálják meg az embert', az az emberen múlik, nem a show-n" - mosolygott Tamás, majd arról is beszélt, hogy a lehető legjobb volt, hogy Krasznai Tündével párbajoztak, hiszen így nem volt kérdés, hogy ki marad a műsorban.

Gergő szűkszavúbban reagált a kiesésükre, ő viccesen úgy kommentálta a történteket, hogy szinte már várta a távozásukat, legalább kicsit pihenhetnek. A Fat Phoenix tagjai hozzátették, nem hittek benne, hogy ilyen sokáig eljutnak a versenyben, a jövőre való terveik pedig már kikristályosodtak bennük, tudják, milyen dalokat írnak majd és nem titok, hogy klipet is szeretnének.

A zenekar mentora, Szikora Róbert elmondta, amikor kiderült, kik fognak párbajozni, biztos volt benne, hogy a fiúk kiesnek, de ettől függetlenül úgy véli, hogy srácai most voltak a legjobbak.

Nem felejtik Krasznai pornós múltjáthttp://www.life.hu/legykepben/20131117-az-xfaktor-versenyzojenek-geszti-peter-mentoraltjanak-nem-felejtik-el-a.html Letiltotta Ferót az RTL Klubhttp://www.life.hu/legykepben/20131115-nagy-fero-zenesz-nem-mehet-el-a-tv2-sztarban-sztarjanak.html Lehull a lepel a ByTheWay-titokrólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoi-a-bytheway-tagjai-es-mentoruk.html Nem playbackről énekelt Batánovics Lilihttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-a-batanovics-lili-es-szabo-adam-xfaktoros-duettje-nem-playback.html