Gyöngyhajú lány jelölés Kanye West rap Omega Adamis Anna Presser Gábor Grammy-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Presser Gábor és Adamis Anna neve is szerepel a kihirdetett Grammy-jelöltek listáján a legjobb rapdal kategóriában, Kanye West mellett – írja a Bors. 

A legjobb rapdal kategória jelöltjei közt Kanye West New Slaves című száma is versenyben van a Grammy-díjért. Ahogy a Life.hu is megírta, a rapper menedzsmentje kért engedélyt az Omega egykori nagy slágere, a Gyöngyhajú lány használatára. A zenész New Slaves című dalának utolsó, másfél percében használta fel hangmintaként a Presser Gábor zenéjére és Adamis Anna szövegére 1969-ben született számot.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
A világ legszebb női mind boszorkányok!http://www.life.hu/szorakozz/20131212-hollywood-legszebb-divai-boszorkanyszerepben-angelina-jolietol-charlize-theronig.htmlMegvannak a 2014-es Golden Globe-díj jelöltjeihttp://www.life.hu/szorakozz/20131212-a-12-ev-rabszolgasag-az-amerikai-botrany-a-2014-es-golden-globe-dij-jeloltjei-kozott.htmlTóth Gabi isteni küldetéséről mesélthttp://www.life.hu/szorakozz/20131212-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentora-toth-gabi-enekesno-ugy-veli-isteni-kuldetese-van.htmlEzek Magyarország és a világ kedvenc videóihttp://www.life.hu/szorakozz/20131212-a-legnezettebb-hazai-es-kulfoldi-youtube-videok-2013-ban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.