Magyar szaloncukorért rajong Adrien Brody

Forrás: Facebook/Cake Shop Budapest -
Adrien Brody szaloncukor forgatás magyar látogatás gasztronómia Budapest A zongorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zongorista sztárja szerint Budapesten van a világ legjobb szaloncukra, amellyel családját is meglepi majd az ünnepek alatt.

Magyarország és Budapest sok világsztár szívében foglal el előkelő helyet. Ki egy-egy forgatás után tér vissza kis hazánkba annak szépsége miatt, ki pedig a gasztronómia miatt tesz újabb látogatást nálunk - csakúgy, mint Adrien Brody is.

Adrien Brody a József Attila utcai Cake Shopban Forrás: Facebook/Cake Shop Budapest

A színészt munkája szólította a magyar fővárosba, ahol állítása szerint megtalálta a világ legjobb szaloncukrát: méghozzá az egyik József Attila utcai üzletben, ahol ígéretet tett egy tavaszi látogatásra. Hogy pontosan mi történt még Adrien Brodyval a József Attila utcában, arról a blogon olvashatsz bővebben ide kattintva.

Minden szaloncukor, ami annak látszik? Nem!http://www.life.hu/gyogyulj/20131216-a-szaloncukrok-egy-resze-komoly-egeszsegugyi-karokat-okozhatnak.htmlNe mérgezd magad rákkeltő szaloncukorral!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121214-antibiotikumos-hal-es-transzzsir-a-szaloncukorban-unnepi-finomsagok-melyeket-jobb.htmlIsmét a világsztárral bulizott Palvin Barbihttp://www.life.hu/szeress/20131216-palvin-barbara-magyar-modell-niall-horan-a-one-direction-sztarjaval-egyutt-bulizott.htmlVilágsztárokat öltöztet a magyar tervezőhttp://www.life.hu/legytrendi/20131121-abodi-dora-magyar-tervezo-lady-gaganak-fulbevalot-jena-malone-szinesznonek-pedig-ruhat-tervezett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.