Debrecenben virágba borulnak a meggyfák

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
enyhülés tavasz időjárás Magyarország Debrecen meggy tél virágzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az enyhe időjárásnak köszönhetően virágzásnak indult egy meggyfa Debrecen határában - tájékoztat az Origo.

Míg Amerikában ítéletidő és hóvihar nehezíti az ott élők életét, addig Magyarországon az évszakhoz képest szokatlanul meleg idő zavarja össze a növényvilágot.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

2014. január 4-én az enyhe időjárás miatt virágzásnak indult egy meggyfa Debrecen határában. De nem csak keleten, hanem az ország nyugati felében is furcsa természeti jelenségeknek lehetünk tanúi.A soproni Erzsébet-kertben ugyanis szintén virágba borultak a fák.

3 találmány, ami megváltoztatta az életünkethttp://www.life.hu/szorakozz/20140103-kulturtortenet-3-talalmany-amely-megvaltoztatta-az-eletunket.htmlElvitték az A38 hajóthttp://www.life.hu/szorakozz/20140104-elvontattak-az-a3-hajot-karbantartas-miatt.htmlVáros a felhőkön túl – bámulatos fotókhttp://www.life.hu/szorakozz/20140103-wei-gensheng-kinai-munkas-pazar-kepei-egy-darubol-a-vilag-masodik-legmagasabb-epuleterol-a-shanghai.htmlMindennapok - kicsit szebb köntösbenhttp://www.life.hu/szorakozz/20140102-harom-kiallitas-amelyet-2014-januarjara-ajanlunk.htmlMinden jó, ha az eleje jó!http://www.life.hu/szorakozz/20131230-minden-jo-ha-az-eleje-jo-kulturalis-programajanlo-2014-elso-heterre.htmlKáprázatos tűzijáték Sydneybenhttp://www.life.hu/szorakozz/20131231-sydneyben-mar-2014-van-latvanyos-tuzijatekkal-bucsuztattak-az-oevet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.