People's Choice Awards Robert Downey Jr. George Clooney Sandra Bullock közönségdíj Justin Timberlake elismerés Britney Spears Gravitáció (film) díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 700 millió szavazat után négy kategóriában is a Gravitáció színésznője bizonyult a legjobbnak a People's Choice szerda esti díjátadóján.

Sandra Bullock lett az abszolút győztese a szerda esti People's Choice díjátadójának – írja az MTI. A 49 éves színésznő négy elismerést is begyűjtött, a kedvenc film-, vígjátéki és drámai színésznő díját, illetve George Clooneyval a Gravitációban nyújtott játékukért megnyerték a kedvenc filmpáros trófeáját is.

Négy díjat zsebelt be Sandra Bullock Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

A 2014-es People's Choice galériájáért kattints ide!

Zenei fronton Justin Timberlake tartolt, akit összesen 3 kategóriában jelöltek a legjobbra. Az est nagy meglepetésének számított Britney Spears, aki 15 év után először nyert az amerikai közönségdíjátadón. Dekoltázsokból és divatbakikból sem volt hiány a 2014-es People's Choice-on: a tündöklésekért és mellényúlásokért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.