Lenyűgöző imázsfilmmel erősít az Operaház

trailer Budapesti Operaház film Alice Csodaországban pmsza imázs lenyűgöző videó klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kisfilm láttán mesebeli világba cseppenhetünk és úgy érezhetjük magunkat, mint Alice Csodaországban.

Szürreális kisfilmmel csalogat minket a Budapesti Operaház. Az biztos, hogy az amerikai filmek beharangozójára hajazó klip a képernyőre szegezi a tekintetet és ott is tartja másfél percig.

"Megpróbáltam nem operaként, hanem filmként tekinteni az operára. Arra gondoltam, olyan filmet kéne készíteni amilyenre az olyan „opera süketek és vakok" is felkapják a fejüket mint én. Innen gyorsan kikristályosodott a kép: egy trailert kell csinálni a különböző operákból, kiemelni, ami érdekes és összefűzni egy laza történetté, ami beszippantja a nézőt, végül is ez egy reklám, semmi több" – mondta a kreativ.hu - nak Gács Tamás, a kisfilm rendezője.

A hétvégén irány a szabadba! http://www.life.hu/kult/20140409-kerekpartura-a-bukkben-vivicitta-futoverseny-budapest-leves-es-fozelek-fesztivalja-idovandor.htmlA szeszélyes tavasz már a nyár biztos előjele. Ha változékony is az időjárás, a sportolást ideje elkezdeni, hiszen hamarosan itt a strandszezon. Hétvégi esőprogramnak színházi előadást és gasztroeseményt ajánl a Life.hu.KultOrigoPucéran pózol egy plakáton Péterfy Borihttp://www.life.hu/kult/20140410-peterfy-bori-enekesno-puceran-pozol-egy-plakaton-zenekara-facebook-oldalara-posztolta.htmlAz énekesnő roppant figyelemfelkeltő módszert választott koncertje népszerűsítésére.KultOrigoRockbanda, havazás, egy vidéki villa és a szerelemhttp://www.life.hu/kult/20140407-a-pesti-magyar-sziniakademia-vizsgafilmjenek-ingyenes-premierere-hivunk.htmlEtűdök a szív ifjúsági problémáiról. Április 8-án este ingyen nézheted meg a a Pesti Magyar Színiakadémia végzős színészhallgatóinak vizsgafilmjét - ne hagyd ki!KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.