Robbie Williams nyeremény magyar pmsza lány koncert találkozás Class FM lányok Sebestyén Balázs Papp László Budapest Sportaréna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Rebeka és barátnője nyerték pénteken a Class Fm-től azt a lehetőséget, hogy személyesen is találkozhassanak Robbie Williams-szel.

Rebeka a Morning Show reggeli adásában mesélt a nagy találkozásról Sebestyén Balázséknak. A lányok két órával a koncert előtt mehettek be a sztárhoz, aki a találkozó után sietett lepihenni a nagy fellépés előtt.

Forrás: Class FM - Morning Show

„Fantasztikus volt Robbie-val találkozni, aki közvetlen és aranyos volt velünk. Az egész családjával és a stábbal is találkoztunk. A cuki kisgyermeke is ott volt, őt is megcsodálhattuk" – mesélte a lány, aki azonban saját fotót és autogramot nem kérhetett.

„Le kellett tennünk a táskát, semmit nem vihettünk be, se saját fényképezőt sem ajándékot. Autogramot sem kérhettünk, mert mondták, hogy akkor azonnal ott hagy minket. Állítólag nem szeret aláírásokat osztogatni. Ezeket a szabályokat természetesen betartottuk" - mesélte Rebeka, aki szaftos pletykákkal nem szolgálhatott a bulvárra éhes műsorvezetőknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.