Melegíts be a Robbie Williams koncertre a Life.hu-val!

Forrás: AFP/John Macdougall -
Robbie Williams Swing Both Ways Live pmsza kedvenc koncert turné Papp László Budapest Sportaréna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit énekes világkörüli turnéjának első állomása lesz a Papp László Sportaréna. Ennek apropóján összegyűjtöttük kedvenc dalainkat! Aki nem tud elmenni, azért gördítsen lejjebb, aki szerencsés és ott lesz, az pedig hangolódhat velünk az esti bulira. Robbie forever!

Ahogy a Life.hu is megírta, Robbie Williams giga show-val érkezik Budapestre, a Swing Both Ways Live című koncertsorozat első állomására április 25-én este. Már decemberben elkapkodták a jegyeket a koncertre, amelyen minden eddiginél szigorúbb lesz a biztonsági intézkedés.

Forrás: AFP/John Macdougall

Amíg Robbie és stábja nagy erőkkel készül az esti bulira, idézzétek fel velünk kedvenc nótátokat! Íme, a Life.hu favoritjai: (a teljesség igénye nélkül)

,,Eddig mindkét koncertjén ott voltam, idén egy családi program miatt ez kimarad, de az biztos, hogy emiatt egész pénteken Robbie Williamst hallgatok majd. Örök kedvencem az Angels, ettől mindig libabőrös lesz a hátam. De imádom a duettjét Kylie Minogue-gal, és a swinges lemezét is bármikor meghallgatom. Ő a legjobb!" (Barbi)

„Bár Robbie-ban a rosszfiút imádom, mégis: dalai közül az érzékeny, romantikus csengésű Feel jön be... Abba beleborzongok, szállni szeretnék és azonnal nagyon-nagyon szerelmesnek érzem magam." (Judit)

„Számomra Robbie egy ikon! Anno a budapesti koncertjén teljesen elvarázsolt, mert kiderült számomra, hogy nem csak énekesnek jó, hanem remek színpadi ember, aki a dalok között humorbonbonokkal szórakoztatta a közönséget. Kedvenc dalom tőle a Rock Dj." (Bea)

„Nagyon szeretem a Swing When You're Winning albumát, de nagyon régen hallgattam – lehet, hogy itt az ideje. A Sexed Up száma viszont az aktuális playlistemen szerepel. Ha pedig ez a kattanásom elmúlik, akkor a következő kedvencem a Come Undone lesz, tudom előre." (Eszter)

„A Candy a nagy kedvenc! Egyrészt, mert ebben a számban benne van minden, amit Robbie képvisel, igazi mókamester, egy huncut rosszfiú. Másrészt, ha csak a lánybúcsúmra gondolok...:)" (Dóri)

Makranczi Zalán sosem adja felhttp://www.life.hu/kult/20140423-makranczi-zalannal-az-rtl-klubon-futo-szombat-esti-laz-tancosaval-a-pesti-magyar-sziniakademian.htmlA Szombat Esti Láz táncosát nem vették fel a Színművészeti Egyetemre, mégsem adta fel, mert eltökélt célja volt, hogy színész legyen. Makranczi Zalán a Life.hu-nak mesélt a tanulóéveiről. KultFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzakmai díjat kapott Pély Barnahttp://www.life.hu/kult/20140424-pely-barna-a-b-the-first-es-a-united-zenekar-frontembere-kapta-az-ev-konnyuzeneszerzojenek-jaro.htmlA B the First zenekar frontembere Romhányi Áronnal karöltve kapta az év könnyűzeneszerzőjének járó Artisjus-díjat. 2014 könnyűzenei produkciója a Campus Fesztivál lett.KultOrigoGigantikus show-val érkezik Robbie Williamshttp://www.life.hu/kult/20140423-robbie-williams-enekes-swing-both-ways-live-cimu-koncertsorozat-elso-allomasa-a-papp-laszlo-arena.htmlHatalmas technikával és édesapja kíséretében érkezik budapesti koncertjére Robbie Williams.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.