B the First-álmok: "Úgy néz ki, hogy sikerült"

álmok BtheF lemezbemutató koncert Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy mi lesz a B the Firsttel 10 év múlva? A fiúk nem kis célokat tűztek ki maguk elé, persze viccesen. Reméljük, ez a sok humor, szeretet és lelkesedés valóban eljuttatja őket egyszer a Wembley-ig, mi drukkolunk nekik!
Varga Livius: "Mi ez a kupleráj?"http://www.life.hu/kult/20140506-interju-varga-liviusszal-aki-a-b-the-first-masodik-nagylemezenek-cimado-dala-szoveget-irta.htmlPély Barna B the First zenekara már nagyban készül a pénteki (május 9.) lemezbemutatójára. A második nagylemez címadó dalának szövegét Varga Livius (Quimby, A kutya vacsorája) írta. A közös munkáról kérdeztük.KultOrigoMiért van itt ez a borosüveg? - kérdezte a zenész, és született egy újabb dalhttp://www.life.hu/kult/20140505-a-b-the-first-2-lemezbemutatoja-elott-a-lemez-szuleteserol-szol-a-mai-video.htmlA B the First tagjai elmesélik, hogyan lett a lemez címe Mi ez a kupleráj? - amiben van egy kis szex, sok-sok rendetlenség és hatalmas zűrzavar.KultOrigoA legnagyobb gond vele, hogy túl hangosan dobolhttp://www.life.hu/kult/20140504-pely-barna-zenekara-bemutatja-a-b-the-first-masodik-lemezet-a-tagok-ezt-gondoljak-egymasrol.htmlMég csak most kóstolgatjuk Pély Barna új zenekara - a B the First - zenei csemegéit, de máris a második nagylemeznél tartanak, amelyen többségében már magyar dalok hallhatók. A címe: Mi ez a kupleráj?KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.