Kállay-Saunders a legesélyesebb?

Forrás: MTI/EPA/SCANPIX DENMARK/Bax Lindhardt -
dalverseny Koppenhága pmsza Eurovíziós Dalfesztivál Running Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Running című dalával jutott ki Koppenhágába az Eurovíziós Dalfesztiválra, és most már a döntőbe is beénekelte magát Kállay-Saunders András, aki telefonon keresztül mesélt az élményeiről a TV2 Mokkájának.

András elmondta, mekkora élmény volt számára, hogy egy ilyen hatalmas színpadon állhatott, és képviselhette Magyarországot. Ahogy fogalmazott, úgy érezte magát, mintha harcolna. Ameddig nem mondták ki, hogy bejutott a döntőbe, rettentően izgult, de utána hatalmas kő esett le a szívéről.

Forrás: MTI/EPA/SCANPIX DENMARK/Bax Lindhardt

Az énekes mesélt a programokról is, csütörtökön egy dalszerző workshopra megy, pénteken egy utolsó próba lesz a döntő előtt, este a zsűri pontozza őket, majd szombat este a döntőn a nézők szavaznak. Elárulta, több delegáció mondta már neki, hogy úgy érzik, a következő Eurovízió Magyarországon lesz, de ő ezt nem hiszi el addig, amíg esetleg meg nem történik.

Kállay-Saunders András az Eurovízió döntőjébenhttp://www.life.hu/kult/20140506-kallay-saunders-andras-bejutott-az-eurovizios-dalfesztival-dontojebe.htmlTúl vagyunk a koppenhágai Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjén. Igazán büszkék lehetünk az utolsóként színpadra álló Kállay-Saunders Andrásra, aki most már biztosan ott lesz a szombati döntőben is. Kult--Két magyar film is lesz a cannes-i filmfesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20140416-szocs-petra-kivegzes-es-karpati-gyorgy-mor-provincia-cimu-filmje-ott-lesz-cannes-ban.htmlKét magyar rövidfilmet is beválogattak a májusi cannes-i filmfesztivál hivatalos programjába: Szőcs Petra A kivégzés című alkotását és Kárpáti György Mór Provincia című munkáját - írja az Origo.KultMegvan az igazi Róbert Gida és Micimackóhttp://www.life.hu/kult/20140407-a-a-milne-micimacko-cimu-regenyenek-szereploi-kisfia-es-az-o-mackoja.htmlKevesen tudják, hogy a Micimackóként (angolul Winnie-the-Pooh) ismert regény címe Milne fiának, Christopher Robin Milne-nek egy kitömött medvéjéről kapta a nevét.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.