Hatalmas bulival ünnepli 25 éves jubileumát a Tankcsapda a debreceni Nagyerdőben, ahol nemzetközi fellépők is tiszteletüket teszik.

Július 23-án nyitja meg kapuit Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiválja megújult környezetben, még magasabb színvonalon.

Forrás: facebook/Tankcsapda

Idén is számos hagyomány folytatódik, és nemcsak programokban lesz különleges, hanem látványban, a programhelyszínek egyedi kialakításában is. Újra megcsodálhatjuk a fesztivál emblémáját jelentő Víztornyot, amelynek különleges megvilágítása varázslatos látvány lesz. A koncertek mellett lesz színház, mozi, sport, humor, képzőművészet, költészet és gasztronómia is.

A nemzetközi felhozatalt erősíti a dán The Asteroids Galaxy Tour zenekar. A 2007-ben alakult együttes első sikerét Amy Winehouse-szal közös fellépésük, a Katy Perryvel közös turné, valamint az Apple iPod Touch reklámjához írt 'Around The Bend' című daluk hozta meg. A Campus új programhelyszínt avat, a több mint ezer négyzetméteres particsarnokot, a TELEKOM HALL-t világsztárok veszik majd birtokba. Először lép közönség elé Debrecenben a svájci DJ Antoine, a színpad másik világsztárja a német származású Wankelmut.

A nemzetközi produkciók mellett a hazai zenei élet legjobbjaival találkozhatunk a Nagyerdőn, hiszen ott lesz a Quimby, a Punnany Massif, Rúzsa Magdi, a Budapest Bár, a Kowalsky meg a Vega, a Vad Fruttik, a Carbonfools, a Hősök, az Intim Torna Illegál, a HS7, a Road, a Supernem, a Fish!, a Belga, Majka és Curtis, Bárány Attila és Julia Carpenter, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Aranyosi Péter és még sokan mások.