Meghalt A jó, a rossz és a csúf sztárja

Forrás: MTI/EPA/Gino Domenico -
halál A jó, a rossz és a csúf színész Eli Wallach Keresztapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
98 éves korában elhunyt Eli Wallach színész, rendező, aki olyan szuperprodukciókban játszott, mint például A jó, a rossz és a csúf vagy a Keresztapa III.

Meghalt Eli Wallach legendás hollywoodi karakterszínész, A jó, a rossz és a csúf Tucója, A hét mesterlövész mexikói banditája, A keresztapa III. Don Altobellója. Wallach az ötvenes évek elején kezdte a pályát és egészen 2010-ig dolgozott – számol be az Origo, ahol részletesen elolvashatod az önéletrajzát.

Forrás: MTI/EPA/Gino Domenico

Játszott Marilyn Monroe-val, Clark Gable-lel, Montgomery Clifttel, Steve McQueennel, James Stewarttal, John Wayne-nel, Gregory Peckkel, Audrey Hepburnnel - összesen 167 mozgóképes produkcióban vett részt.

Eli Wallach idősen is keresett színész maradt, és továbbra is a legnagyobb rendezőkkel, legismertebb sztárokkal dolgozott. Nyugodjon békében!

Mozart, a csajozós zseni vesztét a féltékenység okoztahttp://www.life.hu/kult/20140625-szinhazkritika-az-orlai-produkcio-amadeus-premierjerol-a-belvarosi-szinhazban.htmlA Belvárosi Színház új darabja - az Amadeus - lerángatja Mozartot a talapzatáról, viszont egy hét alatt kultikus előadás lett. Megtudhatod belőle, hogyan lesz a csajozásból (zene)művészet.Kult--Előadás közben halt meg egy színészhttp://www.life.hu/kult/20140623-eloadas-kozben-megallt-a-szive-es-meghalt-egy-szinesz-papan-a-szentivaneji-alom-bemutatasa-kozben.htmlElőadás közben megállt a szíve Tegyi Tibor színjátszónak Pápán, a Szentivánéji álom bemutatása közben szombaton késő este.KultOrigoPéterfy Bori: "A nő ezer szerepnek felel meg"http://www.life.hu/kult/20140621-kulturcsemege-peterfy-borivala-kozelgo-budapest-parkbeli-koncert-elott.htmlKultúrcsemege az énekesnővel a Budapest Parkban rendezett június 25-i Péterfy Bori & Love Band koncert előtt.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.