Holtan találták Dave Legeno brit színészt. Az 50 éves sztár a Harry Potter gonosz vérfarkasa volt, de játszott a Hófehér és a vadász című filmben is.

A TMZ információi szerint a brit színészt a Halál-völgy Nemzeti Parkban találták holtan - még július 6-án. A holttestre, amely már napok óta ott feküdt, két túrázó bukkant rá, akik azonnal mentőt hívtak a helyszínre. A színész holttestét csak mentőhelikopterrel tudták elszállítani. A Halál-völgynek nem véletlenül ez a neve: ez Amerika legszárazabb és legforróbb nemzeti parkja. A Wikipedia szerint a nappali átlaghőmérséklet júliusban eléri a 47 fokot és nem ritkák az 50 fok Celsius fölötti értékek sem. A brit színész a hírek szerint valamilyen szívprobléma miatt halt meg, de ennél többet egyelőre nem közöltek vele kapcsolatban.

Folytatódik a Harry Potter...
... igaz, csak 1500 szó erejéig. Harry Potter életének folytatásáról írt egy rövid történetet J. K. Rowling. Az 1500 szavas történet a regényben is felbukkanó, szenzációra éhes Rita Vitrol tollából származik, aki a Proféta nevű lapnak tudósít a három felnőtté érett jó barátról. Bővebben itt olvashatsz róla.