Jelentős siker tanúi lehettek azok, akik tegnap este eljutottak Zomborácz Virág első nagyjátékfilmje, az Utóélet díszbemutatójára. 

A rendezőnő filmterve még 2011-ben elnyerte az Európai Unió MEDIA programjának díját. Magyar projekt még sosem végzett az élen az évente beadott több száz uniós filmterv rangsorolásakor. A film idén nyáron a Karlovy Vary Filmfesztivál elsőfilmes szekciójának East of the West programjában debütált, a hazai közönség 2014. szeptember 11-től láthatja a magyar mozikban.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az Utóélet díszbemutatójára az Uránia moziba eljött a komplett stáb: Gálffi László, Kristóf Márton, Petrik Andrea, Gyabronka József, Kocsis Gergely, Anger Zsolt, Kinczli Krisztina, Hang Lili Rozina, Mészáros Máté, Trokán Nóra is. Csákányi Eszter később, színházi előadása után érkezett a mozi galériáján tartott állófogadásra. A stáb mellett a filmes szakma és a sztárvilág jeles képviselői is jelen voltak, mások mellett Havas Ágnes, Andy Vajna, Pálfi György, Török Ferenc, Szerednyey Béla, Dobó Kata, Árpa Attila is megjelent a bemutatón.

/1409/Zajos2014910163355