Kérünk minden vámpírrajongót, hogy csak saját felelősségére olvasson tovább – a lejjebb szereplő információk nem feltétlenül esnek a jó hír kategóriájába.

Aki még mindig nem unja, annak azért, akinek pedig már a hócipője tele van a Robert Pattinson-Kristen Stewart párossal, annak azért érdemes hegyeznie a füleit: a Lions Gate és Stephenie Meyer írónő bejelentette, jövőre öt (!) új Alkonyat-rövidfilm jelenik meg, amelyet 5 feltörekvő rendezőnő vinne a vászonra.

Forrás: Pro Video

A kisfilmek kizárólag a Facebookon lennének elérhetőek. És most jön a csavar: a rajongók hiába reménykednek, Kristen Stewart, Robert Pattinson és a többi színész már nem fognak szerepelni bennük. Kristen a hírek szerint benne lesz abban a bizottságban, amely Kate Winslettel, Stephenie Meyerrel, Octavia Spencerrel, Julie Bowennel és a korábbi filmek rendezőjével, Julie Bowennel együtt kiválasztják az 5 rendezőnőt. Igazi girlpower!

Vámpírok, akiknek összejött Hollywood
Hogy mi a közös Kristen Dunstban és Robert Pattinsonban? Mindkettőjüknek a túlméretezett szemfogak alapozták meg filmes karrierjüket. Ám nem csupán nekik sikerült: sa Life.hu teljes cikkét ITT olvashatod el.