65 évvel a Disney-rajzfilm megjelenése után újra életre kel Hamupipőke története, ismét a Walt Disney Pictures segítségével. A gonosz mostohát Cate Blanchett játssza. Íme, a várva-várt előzetes.

Jövő év márciusában mutatják be a Downton Abbey-ből megismert Lily James főszereplésével a Hamupipőke filmet. Cate Blanchett játssza a gonosz, Helena Bonham Carter pedig a jó keresztanyát.„Nem egyszerű feladat a Hamupipőkét feldolgozni, mivel mindenki ismeri, miről szól. Fel kell frissítenünk és újragondolnunk a történetet" –mondja Sir Kenneth Branagh, a rendező, majd hozzátette: „Szeretném meghívni az egész világot Hamupipőke báljába táncolni."

Cate BlanchettForrás: Fórum Hungary

A klasszikus musicales verzió helyett az új filmben inkább egy-két dalbetét lesz hallható, a rendező azt ígéri, a filmbe tökéletesen illő zenéket választottak.

A Swarovski cég gyönyörű cipőt készített Sandy Powell segítségével, ezt a film előzetesében is láthatod. Varázsolódj el!

 

A Disney-mesék mindenkit megihletnek
Sok művészt inspiráltak Walt Disney karakterei. Készült szexi fotósorozat hercegekrőlegy olasz művész elképzelte a mozgássérült hercegnőket, japán tervezők pedig a tavalyi év sikerfilmjéből, a Jégvarázsból ötletet merítve melltartót is készítettek.