Vince Vaughn és Colin Farrell mellett Taylor Kitsch, Rachel McAdams és Kelly Reilly is benne lesz az HBO sikersorozatának folytatásában.

Immár hivatalos: Taylor Kitsch, Rachel McAdams és Kelly Reilly is ott lesz a True Detective (A törvény nevében) második évadának szereplőgárdájában Vince Vaughn és Colin Farrell mellett.

Rachel McAdams, Kelly Reilly és Taylor Kitsch Forrás: AFP

És már azt is tudni lehet, milyen karakter bőrébe bújnak: Kelly Reilly a Vince Vaughn által megformált Frank Semyon feleségét, Rachel McAdams egy megalkuvást nem ismerő megyei nyomozót, az X-Menből és A túlélőből megismert Taylor Kitsch pedig egy motoros háborús veteránt fog alakítani, aki – ahogy a sorozat készítői fogalmaztak – „nehéz múltja elől menekül."

Az új évad első két részét Justin Lim, a Halálos iramban rendezője viszi színre. Már alig várjuk, hiszen az első évad főszereplői, az Oscar-díjas Matthew McConaughey és Woody Harrelson alaposan feladták a leckét: alakításuk egészen az Emmy-díj-jelöléséig vitte a sorozatot.

Fenntartásokkal fogadták az új szereplőket
Nem aratott osztatlan sikert, amikor nyilvánosságra került a True Detective főszereplőinek neve - főképp Vince Vaughn vágta ki a biztosítékot a rajongók körében. A kommentekért kattints ide.