A Sony Pictures Entertainment vasárnap jelentette be, hogy a stúdió számítógépeiről ellopott anyagok között ott volt a Spectre című legújabb James Bond-film forgatókönyve is.

A személyes adatok és az Angelina Jolie-t (is) savazó magánlevelezések nyilvánosságra hozása csak az egyik dolog, amely miatt főhet a feje a Sony Pictures Entertainment filmstúdiónak.

Forrás: Northfoto

Az Eon Production vasárnap jelentette be a hírt, miszerint a stúdió elleni november végi hackertámadás során a már készülő legújabb James Bond-film egyik korai verzióját is ellopták. A film producerei attól tartanak, hogy a harmadik fél kezébe került forgatókönyvet nyilvánosságra hozzák – annak ellenére, hogy szerzői jogok védik, és a cég nem fél megtenni minden ezzel kapcsolatos jogi lépést.

A spekulációk Észak-Koreát sejtik a november végi hackertámadás mögött a hamarosan bemutatásra kerülő The Interview című film miatt, amely az észak-koreai vezető, Kim Jong Un ellen elkövetett gyilkossági kísérletről fog szólni.

Igazi bombázók lettek az új Bond lányok
Sam Mendes rendező nem csupán az új James Bond-film furcsa nevét magyarázta meg december eleji sajtótájékoztatóján, hanem a film szereplőgárdájának neveit is nyilvánosságra hozta - a cikket ide kattintva olvashatod el.