Karácsony másnapján, telítve bejglivel és zserbóval néznél valamit a tévében? Ezekért a filmekért érdemes távirányítót ragadnod december 26-án!

Honnan tudod? – 22.50, RTL Klub
Lisa (Reese Witherspoon) szépen felépített élete romokban hever, amikor kiteszik a softball csapatból. Miközben próbálja helyre rakni az életét, találkozik a nőcsábász Mattyvel (Owen Wilson). A bonyodalmak ellenére összeköltöznek, de ahogy ilyenkor lenni szokott, megjelenik az a bizonyos harmadik Paul Rudd személyében. Vajon kit választ Lisa? A kicsapongó Mattyt vagy a kicsit nyomi George-t?

Jégvarázs 19.15, HBO
Elza egy gonosz varázslatnak köszönhetően Hókirálynővé változik, de fél, hogy bántja szeretteit és emiatt elmenekül a hegyekbe. Testvére Anna szeretné őt megmenteni közös barátjukkal, a beszélő hóemberrel, Olaffal. Az út közben azonban találkozik egy magát kutyának képzelő rénszarvassal és annak jóképű gazdájával. Szembeszállnak trollokkal és Elza távolságtartását is megpróbálják leküzdeni. Igazi téli mese.

Forrás: Fórum hungary kft.
Így éneklik a mesehősök a Jégvarázs dalát - a fantasztikus videóért katt IDE!

A beavatott – 21.20, TV2
Te tisztában vagy saját képességeiddel? A tizenhat éves Beatrice-nak el kell döntenie, hogy melyik az a terület, amiben élete végéig dolgozna. Minderre azért van szükség, mert az emberek rájöttek, hogy a háborúkért nem a politika, vagy vallási meggyőződés, hanem a személyiségben rejlő rosszra való hajlam okolható. A társadalom öt csoportra oszlik és egy teszt alapján válik el, kiből mi lesz. De mi történik, ha valaki egyik csoportba sem illik igazán?

A randiguru – 18.35, RTL II
Adott egy férfi, akinek az a feladat, hogy a szerelemben balszerencsés férfiakat összehozza sikeres nőkkel. Adott egy nő, akinek az a munkája, hogy leleplezze a híres randidoktort. A szálak folyamatosan bonyolódnak, míg végül Sara (Eva Mendes) és Hitch (Will Smith) egymásba nem szeret. Vajon elkészül a cikk?

Forrás: Northfoto

Csak szexre kellesz – 21.20, Super TV2
Ashton Kutcher (Adam) és Natalie Portman (Emma) még gyerekkorukban haverkodtak össze és ez egészen a felnőtté válásukig kitartott. Mikor megjelent az életükben az a bizonyos hárombetűs úgy döntöttek, kivel szexelhetnének egy jót, ha nem egymással? Ahogy azonban az lenni szokott, egyszer csak az egyik fél érezni kezd valamit...