Madonna kampánya ismét botrányosra sikerült

Forrás: http://instagram.com/madonna -
Nelson Mandela Martin Luther King Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan bírálják Madonnát a közösségi portálokon, amiért az énekesnő úgymond olyan nagy fekete polgárjogi harcosokhoz hasonlítja magát új lemezét beharangozó propagandakampányában, mint Nelson Mandela vagy Martin Luther King.

Az 56 éves énekesnő Instagram- és Facebook-oldalaira fotómontázsokat tett fel Mandeláról, a fajüldöző rendszer elleni harc dél-afrikai hőséről, illetve Kingről, az amerikai polgárjogi küzdelem legendás hőséről. Ezek hasonlóan ábrázolják a két nagy szabadságharcost, mint őt magát megjelenés előtt álló albumának, a Rebel Heart-nak a borítója.

Forrás: http://instagram.com/madonna

A popsztár szombaton Facebook-bejegyzésben reagált a kritikákra - azt írta, hogy nem méri magát ezekhez a nagyságokhoz, csak arra akart rámutatni, hogy ők is olyan "lázadó szívűek" voltak, mint ő. Tagadta a "bűncselekmény", a sértegetés, a rasszizmus vádját, és megjegyezte, hogy hasonló manipulált fotókat használt fel más, nem fekete bőrű hírességekről is.

Forrás: Instagram/Madonna

A popdíva új albuma márciusban kerül a boltokba, de az énekesnő több dalt kénytelen volt idő előtt közzétenni az interneten, mert befejezetlen demóváltozatok kerültek ki róluk a világhálóra.

Így fest Mona Lisa "ikertestvére"http://www.life.hu/kult/20150103-leonardo-da-vinci-ket-mona-lisa-portret-festett-tiz-ev-elteressel.htmlSzingapúrban láthatja először a nagyközönség Leonardo da Vinci "korai Mona Lisáját", amelyet tíz évvel a párizsi Louvre-ban őrzött, világhírű változat megszületése előtt festett az itáliai mester.KultOrigoTalálhatsz magadnak egy új Hobbit!http://www.life.hu/kult/20150101-kulturalis-programajanlo-2015-januar-2-es-8-kozott.htmlLassan újra kezdődnek a dolgos hétköznapok, koránkeléssel. Addig még szerencsére rendelkezésedre áll egy egész hétvége, hogy rendbe hozd magad a szilveszteri parti után és szórakozz egy kicsit, akár helyes zsonglőrfiúk között, akár egy jó futással. Íme, néhány szuper program, hogy lásd, van élet a bejgli és a pezsgő után is. Kult--Meghalt a kétszeres Oscar-díjas színésznő, Luise Rainerhttp://www.life.hu/kult/20141230-luise-rainer-ketszeres-oscar-dija-szineszno-104-evesen-tudogyulladas-kovetkezteben-elhunyt.htmlElhunyt Luise Rainer kétszeres Oscar-díjas színésznő londoni otthonában. Az 1930-as évek egyik legnagyobb hollywoodi filmcsillaga 104 évet élt.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.