kulturális programajánló kiállítás férfi és női szerepek előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valóban izgalmas, ami elérhetetlen? Ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ, ha ezen a hétvégén is velünk tartasz! Nem fogod megbánni. Íme, heti programajánlónk.

Calisthenics edzésbemutató, ingyenes edzés
Budapest, Pólus Fitness
2015. január 31.

Lassan vége a januárnak, és még mindig nem kezdtél el edzeni? Ez csak két dolgot jelenthet: nem olvasod eleget Ez zsír! rovatunkat, és hogy ott a helyed a hétvégi fitnesznapon. Még nem késő, a bikiniszezon csak 5 hónap múlva kezdődik. A kezdetekhez adnak neked tanácsot a profik a budapesti Pólus Fitnessben, ahol edzésbemutatókon, életmódtanácsadáson, és egy ingyenes edzésen vehetsz részt, amit az aerobikguru Katus Attila vezényel. Mozgásra fel!

Forrás: Hill+Knowlton Strategies

Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang
Miskolc
2015. február 5-8.

Kocsonya, Becherovka, farsang. Ne mondd, hogy ez nem hangzik jól! Főleg, hogy olyan fellépők között kóstolgathatod a finomságokat Miskolc belvárosában, mint Majka és Curtis, Ganxsta Zolee és a Kartel, a P. Mobil, és az Irie Maffia. Persze ők csak néhány név voltak a sok közül, akik mind ott lesznek a kocsonyafarsangon.

Forrás: The Liquid Production

Mindent a kertbe
Budapest, Duna Palota
2015. január 30.

Kökényessy Ági főszereplésével mutatja be az Éless-Szín Mindent a kertbe című darabját, Éless Béla rendezésében. Nyertes Zsuzsát, Harsányi Pétert, Szabó Sipos Barnabást és Bordán Irént is láthatod a darabban. Ha kedveled a fanyar humort, ne hagyd ki!

Forrás: Éless-Szín

A csábítás művészete
Budapest, New York Palota
2015. február 9.

Valóban izgalmas, ami elérhetetlen? Mitől vonzó egy nő, és mit keresünk egy férfiban? Többek között ezekre a kérdésekre kaphatsz választ a New York Palotában február 9-én néhány nappal Valentin-nap előtt. A Life.hu sztárszerzője, Szily Nóra, a híres biológus, Csányi Vilmos, Dienes Angéla kommunikációs szakember és Oldroyd Barbara színésznő lesznek a beszélgető est vendégei, akik a csábítás művészetéről osztják meg gondolataikat.

Forrás: Thinkstock

Contra Mundum: Half Clock
Budapest, Tesla
2015. január 31.

Ha mindened az elektronikus zene, most megsúgjuk, hol kötelező topognod szombaton. A Contra Mundum partisorozat következő állomása a nemrég nyílt Tesla Klub, Budapest buliutcájában, a Kazinczy utcában. 12 órán keresztül keveri a talpalávalót Polarize, DJ Naga, Popovic és még sokan mások. Érdemes benézned!

Forrás: www.teslabudapest.hu

Matt Bianco újra meghódítja Budapestet!

A Yeah –Yeah, a Get Out Of Your Lazy Bed, a Whose Side Are You On vagy a Half a Minute előadói ezúttal a MOM Sport Uszoda és Sportközpont nagycsarnokában adnak várhatóan kétezer rajongó előtt felejthetetlen, a tőlük megszokott fergeteges hangulatú koncertet 2015. február 7-én.

Forrás: Liquid Production

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.