Való Világ 7 VV7 kiválasztás Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha igazán jó bulira vágysz, válaszd a retrót vagy Ázsiát!

1. Neoton karnevál
SYMA csarnok
Feburár 20.

Csepregi Éváék február 20-án megmutatják, mennyi arca volt az elmúlt években a Neoton Famíliának. Legalább 30 sláger elhangzik majd a Neoton Rock, Neoton Líra és a Neoton Disco felvonások alatt. Garantáltan nem fog lesben állni egyetlen cápa sem!

2. FitBalance és Jóga fesztivál
Millenáris
Február 21.

Február 21-én a Millenárisra érkezik a legnagyobb hazai jóga és BodyArt fesztivál. Két csarnokban, három színpadon zajlanak majd az izgalmas programok. Minden sportimádónak kötelező!

3. Holdújév fesztivál
China Mart
Február 21.

A Holdújév fesztiválon megismerheted a kínai kultúra egy-egy részét. Bemutatkoznak hazánk kínai sportegyesületei, teaházai, előadóművészei. Ha nem utazol mostanában Ázsiába, de szeretnél, látogass el február 21-én a China Martra.

Forrás: Facebook/Holdújév

4. Magyar Borok Bálja
Hotel InterContinental
Február 21.

Elegáns környezetben, elegáns borokkal ismerkedhetnek, akik ellátogatnak a 10. Magyar Borok Báljára az InterContinentalba. Az este háziasszonya nem más, mint Mautner Zsófi, gasztroblogger és Jókuti András, világevő. Igazán finom programnak ígérkezik!

5. Mozaik együttes 25. születésnapi koncert
MOMKUlt
Február 21.

Február 21-én a 25 éves Mozaik együttes csap a húrok közé a MOMKultban. Különböző európai, amerikai, afrikai népek zenei motívumait ötvözi modern hangzással, sok improvizációval, akusztikus hangszerekkel. Ha valami multikultira vágysz, ott a helyed!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.