Légy résen! Most foglalj asztalt az Étteremhétre

Forrás: Thinkstock -
étterem Vacsora Éttermhét olcsó romantika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén tavasszal ismét több mint száz felső- és középkategóriás étterem konyháját ismerhetik meg az érdeklődők a VIII. Országos Étterem Héten, március 16. és 22. között.

Aki előzetesen asztalt foglal, minőségi, háromfogásos ebéd- vagy vacsoramenüt fogyaszthat 3,300.– forinttól kezdődő áron, szabadon választva a résztvevő éttermek közül.

Forrás: Thinkstock

A programban ezúttal is jó néhány olyan étterem vesz részt, amely szerepel „Az 50 legjobb magyar étterem" listáján. A minőségi vendéglátás szellemében az Étterem Hétre kialakított szabad helyek száma az egyes éttermekben limitált, de aki igyekszik az asztalfoglalással, az akár Michelin ajánlással rendelkező étteremben (pl.: Rickshaw Étterem - Corinthia Hotel Budapest) is elfogyaszthatja a kedvező árú ebéd- vagy vacsoramenüjét.

Ismerd meg a magyar vendéglátást!
Az Országos Étterem Hét jó alkalom arra, hogy bárki megismerhesse a magyar vendéglátás legmagasabb szintjeit. A programban résztvevő kiváló éttermek az étlapjuk legjavát kínálják vendégeiknek: általában 3-4 féle előételből, főételből és desszertből választhatnak az ízek kedvelői.

Így foglalhatsz asztalt

Az Országos Étterem Hétre személyesen vagy telefonon NEM lehet asztalt foglalni a résztvevő éttermekben – erre a célra a rendszer csak az online foglalásokat regisztrálja a www.etteremhet.hu weboldalon. A vendégek az asztalfoglalás elküldése után azonnali visszaigazolást kapnak e-mailben a foglalás sikerességéről.
Így búcsúztasd el a telet a hétvégén! http://www.life.hu/kult/20150225-kulturalis-programajanlo-februar-26-marcius-1.html Nemcsak azért imádjuk ezt a hétvégét, mert végre megérkezik a tavasz, de ráadásul szuper elfoglaltságokat is találhatunk mindenfelé. Ezekkel a programokkal biztosan jól indul a március! Kult Origo Bocuse d’Or - A nyertes plakát története http://www.life.hu/kult/20150224-a-magyar-csapat-nyerte-a-nemzetkozi-gasztroversenyen-a-plakatok-megmeretteteset.html Azt eddig is tudtuk, hogy a gasztronómia kiemelt szerepet játszik a magyar kultúrában, de ezt most egy izgalmas nemzetközi versenyen is bizonyítottuk! Molnár Gábor és csapata tizenharmadik lett a világ legrangosabb szakácsversenyén. De nem csak a főzés terén arattunk hatalmas sikert - a plakátok közül a miénk lett az első díjas alkotás. Kult Origo Döntöttek: Eszenyi Enikő marad a Vígszínház élén http://www.life.hu/kult/20150225-dontottek-eszenyi-eniko-marad-a-vigszinhaz-elen.html Eszenyi Enikő vezeti tovább a Vígszínházat. Kult Origo Az Oscar-gála legszomorúbb pillanata a szobor nélkül maradt Michael Keaton – videó http://www.life.hu/kult/20150225-az-oscar-dijatado-legszomorubb-pillanata-michael-keaton-amint-szmokingjaba-rejti-koszonobeszedet.html Míg a győztes Eddie Redmayne-t tapsolta mindenki, addig a 63 éves színész szmokingja zsebébe rejtette a díjátadóra szánt köszönőbeszédét. Kult -- Ki nyert Oscart? Julianne Moore biztosan, és még? http://www.life.hu/kult/20150223-ki-nyert-oscar-dijat-2015-ben-a-nyertesek-nevsora.html Julianne Moore a Still Alice című Alzheimer-dráma főhősének megformálásáért a legjobb színésznő, Eddie Redmayne pedig A mindenség elmélete című filmben nyújtott játékáért a legjobb színész Oscar-díját vehette át a 87. Oscar-gálán. Kult -- Retróbuli holnap hajnalig http://www.life.hu/kult/20150217-a-valo-vilag-7-kivalasztottja-lett.html Ha igazán jó bulira vágysz, válaszd a retrót vagy Ázsiát! Kult Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.