Újabb Michelin-csillagos étterme van Budapestnek!

ForrásFB/Tanti étterem -
étterem Michelin-csillag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34. Michelin-kalauz listája új névvel bővült: a Costes, az Onyx és a Borkonyha mellett már a Tanti is Michelin-csillagosként szerepel benne.

A XII. kerületi Tanti a Hegyvidék bevásárlóközpont földszintjén található. Tanti minden ízében otthonos és ismerős, mégis újszerű étterem: a klasszikus polgári konyhát vegyítik a skandinávos letisztultsággal és a legújabb technológiákkal. A Tanti épp hogy csak megnyitott, amikor már a Michelin bejelentkezett nála.

ForrásFB/Tanti étterem

Az ételeket a korábban a Babelt és több Baldaszti-féle éttermet is vezető Pesti István kreálta. Ezek többsége ismert magyar klasszikusok új tálalásban.
„A legtöbbünknek vannak emlékei a tantiról, aki minden családi eseményen ott van, mindent tud és fantasztikusan főz. Akihez mindig jó felugrani akárcsak egy teára is, mert nála lenni jó. Ilyen helyet szeretnénk létrehozni, ezért választottuk ezt a nevet" - áll Pesti István séf mottójában.


.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.