Szex, vér és intrika – Velük folytatódik tovább a Trónok harca

Forrás: Instagram/Game Of Thrones -
színész évad folytatás szereplő Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak néhányat kell aludni, és végre tovább folytatódnak a népszerű sorozatból már ismerős cselszövések. Most megmutatjuk azokat az új szereplőket, akiket minden rajongónak ismernie kell az április 12-i premier előtt.

Tyene Sand

Már a negyedik évadban utaltak az okos, férfiakat ujjai köré csavaró lányra, aki Oberyn Martell harmadik törvénytelen lányaként született. A karaktert Rosabell Laurenti Sellers fogja játszani.

Forrás: Facebook/Game Of Thrones

Nymera Sand

A gyönyörű Jessica Henwick által megformált Lady Nym Oberyn Martell másik fattyú gyermeke Volantistól, aki a leírás szerint nem csupán káprázatosan szép, hanem rendkívül erős is.

Forrás: Instagram/Game Of Thrones

Obara Sand

És elérkeztünk Oberyn Martell legidősebb törvénytelen gyermekéhez, akit Keisha Castle-Hughe fog alakítani a filmvásznon.

Forrás: Facebook/Game Of Thrones

Trystane Martell

Dorne hercegének legfiatalabb gyermekét a jóképű Toby Sebastian formálja meg – már alig várjuk!

Myrcella Baratheon és Trystane Martell Forrás: Facebook/Game Of Thrones

Királynők, árvák, kurtizánok és amazonok

A női sors cseppet sem leányálom Westeroson: a Life.hu kritikusa ITT foglalta össze, milyen karakterek képviselik a Trónok harca sorozatban a szebbik nemet.
A Vígszínház színésznője lesz a Jóban Rosszban új szereplője http://www.life.hu/bulvar/20141121-a-vigszinhaz-szinesznoje-reti-adrienn-lesz-a-joban-rosszban-uj-szereploje.html Hamarosan Réti Adrienn is csatlakozik a Jóban Rosszban csapatához: a színésznő a börtönből szabadult Alíz szerepét kapta. TV + Bulvár -- Légy te is olyan szexi, mint a Trónok harca sztárjai! http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141001-hogyan-legyek-jo-no-tronok-harca-fonas-percek-alatt.html Könnyű és rendkívül mutatós ez a fonás. Próbáljátok ki! Hogyan legyek jó nő -- Új szereplőket keresnek a Barátok köztbe http://www.life.hu/bulvar/20141001-az-rtl-klub-baratok-kozt-cimu-sorozataba-uj-szereploket-keresnek.html Nem kell megijedni, a régi arcokat nem akarják újra cserélni, így Villi bácsitól és Miklóstól nem kell búcsúznunk. A sorozatba minden korosztályból várnak jelentkezőket. TV + Bulvár RTLKLUB Hódíts úgy, mint a Trónok harca hősnői! http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140901-hogyan-legyek-jo-no-a-tronok-harca-ihlette-a-sodrott-fonott-sulifrizurat.html Szeretitek a Trónok harcát? Én most néztem végig és nagyon megfogott. Ez a sorozat ihlette a mai fonott, sodort frizurát, amit iskolába is bátran viselhettek. Hogyan legyek jó nő -- Így néznek ki most a Harry Potter szereplői - Meglepetéshegyek http://www.life.hu/news/20150311-a-harry-potterben-szereplo-ginny-ron-draco-es-fred-most-igy-nez-ki.html Jól áll a kor a Harry Potter egykori cuki szereplőinek. Tom Felton közös fotót posztolt varázslótársaival. News -- A Trónok harca sztárja lett Európa legerősebb embere http://www.life.hu/ez-zsir/20140821-haf-or-bjornsson-a-tronok-harca-sztarja-a-hegy-lett-europa-legerosebb-embere.html Hafthor Björnsson nyerte az Európa Legerősebb Embere versenyt. Ez Zsír! Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.