Hamarosan Magyarországon a Hair musical eredeti színpadi változata

Forrás: Orlai Produkciós Iroda -
Hair eredetiség Szabó Kimmel Tamás Broadway
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Kimmel Tamás, Lábodi Ádám, Radnay Csilla, Pető Kata és többek közt Lovas Rozi főszereplésével látható hamarosan a legendás musical eredeti Broadway változata.  

Az egymás iránti tisztelet, szeretet és megértés – ez mozgatja azt a New York-i társaságot, amelynek tagjai a társadalomból kivonulva képzelik el az életüket. Vajon meg lehet ezt valósítani egy háború kellős közepén? A híres filmet mindenki ismeri, ám a színpadi változat egy egészen más történet, amelyet hamarosan a hazai színházrajongók is megtekinthetnek.

Forrás: Orlai Produkciós Iroda

"Ebben a darabban az a legizgalmasabb, hogy az eredeti Broadway musicalt láthatja a közönség, nem a Milos Forman által rendezett filmadaptációt. A jól ismert dalokat Závada Péter fordítja le az eredeti szövegekből. Hihetetlenül izgalmas munka folyik már most az énekpróbákon. Várjuk a júniusi bemutatót" - árulta el Orlai Tibor, a darab producere.

A előadásban többek között Szabó Kimmel Tamás, Lábodi Ádám, Radnay Csilla, Pető Kata, Lovas Rozi, Boros Anna, Formán Bálint, Mátyássy Bence, Nagy Dániel Viktor, Csémy Balázs, Horváth Szabolcs és Király Dániel játsszák a főszerepeket.

A premier időpontja: 2015. június 24., Belvárosi Színház

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.