Díjat kapott Boggie Eurovíziós dalának szerzője

Forrás: Well PR Ügynökség -
szerző Sebestyén Áron Boggie dal díj Eurovíziós Dalfesztivál könnyűzene Artisjus zongorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Artisjus-díjjal ismerték el Sebestyén Áron munkáját. Az idei Eurovíziós Dalfesztiválon az általa szerzett dalt adja elő Boggie Bécsben.

Artistjus-díjat kapott Sebestyén Áron, Boggie Eurovíziós dalának szerzője. A díj a kortárs magyar zeneművészeti és irodalmi alkotótevékenységet ismeri el.

Forrás: Well PR Ügynökség

Sebestyén Áron az idén először meghirdetett, 30 év alatti kategóriában nyerte el az Év Fiatal Könnyűzenei Alkotója címet. Áron, akit leginkább az Eurovízió kapcsán ismert meg az ország, magasan képzett zongorista, rendszeresen ír dalokat filmekhez és reklámokhoz. Számos produkcióban megfordult már hangszerelőként és zenészként, közreműködött többek között Boggie Parfüm című, nagy sikert arató dalában is – az egész világot bejáró videóklipet ide kattintva nézheted meg.

Csemer Bogi: Ez nem egy Eurovíziós tucatdal

Idén Csemer Bogi, azaz Boggie fogja képviselni Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztivál bécsi megmérettetésén. A magyarországi döntő utáni pillanatokban a Life.hu is elkapta néhány mondat erejéig az énekesnőt - kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.