CNN: "Bangó Margit Magyarország Aretha Franklinje"

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu -
séf cigányzene paprikás csirke kultúra előzetes CNN gulyás süllő Bangó Margit Aretha Franklin töltött káposzta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A CNN egyik riportere Magyarországon forgatott műsort, amelyben Bangó Margit is szerepelt. Ráadásul szakácstudományát és énekhangját is megcsillogtatta.

Anthony Bourdain, az amerikai tévés séf járt Magyarországon, akit bizony Bangó Margit is megvendégelt. A Parts Unknown című műsorban egyébként különböző kultúrákat mutatnak be, és június 7-én hazánk kerül adásba a nagy amerikai csatornán.

A Magyarországról forgatott műsor előzetesét szerdán tették ki a CNN oldalára, amiből kiderült, hogy az énekesnő paprikás csirkét, gulyáslevest, libával töltött káposztát, baconben sült süllőt és töltött csirkét készített. Bangó Margit énekelt is az amerikai séfnek, akit annyira lenyűgözött a hangja, hogy a magyar cigányzene Aretha Franklinjének nevezte.

Megmutatta cannes-i Nagydíját Nemes Jeles Lászlóhttp://www.life.hu/kult/20150602-nemes-laszlo-megmutatta-cannes-i-nagydijat-amit-a-saul-fiaiert-kapta.htmlAhogy arról a Life.hu is beszámolt, a cannes-i filmfesztivál egyik legrangosabb díját, a zsűri Nagydíját kapta Nemes Jeles László filmje, a Saul fia. A rendező rajongói oldalán most megmutatták a kitüntető oklevelet.KultOrigoRajongók, figyelem! A szürke ötven árnyalata folytatódik!http://www.life.hu/kult/20150602-e-l-james-a-szurke-otven-arnyalatanak-ironoje-bejelentette-a-konyv-folytatasat.htmlE. L. James, A szürke ötven árnyalatának írónője elérkezettnek látta az időt, hogy újabb bőrt húzzon le igencsak népszerű regényéről.KultOrigoIlyen egy táncos este Hugh Jackmannelhttp://www.life.hu/kult/20150529-hugh-jackman-sajat-tancos-estjere-keszul-isztambulban.html„Egy este Hugh Jackmannal” – ezzel a címmel csinált saját showműsort a színész, amit ma este az isztambuli közönség élvezhet.KultOrigoA Tavaszi széltől a Punnany Massifig! 36 magyar dal egyetlen videóban!http://www.life.hu/kult/20150529-nobilissima-egyuttes-36-dalt-enekelt-el-5-percben-a-tavaszi-szeltol-a-punnany-massifig.htmlA Nobilissima együttes 5 perces klipben énekli el az elmúlt évtizedek legfontosabb 36 magyar dalát. Szerintünk szuper ötlet volt!KultOrigoA nyolcadik kerületben forgatott Tom Hankshttp://www.life.hu/kult/20150604-tom-hanks-a-budapesti-gutenberg-teren-forgatta-a-da-vinci-kod-harmadik-reszet-az-infernot.htmlA kétszeres Oscar-díjas színészt a budapesti Gutenberg téren kapták lencsevégre munka közben.Kult--Fesztiválhelyszínné változik a Belvároshttp://www.life.hu/kult/20150603-kulturalis-programajanlo-junius-4-7.htmlHivatalosan is elkezdődött a nyár, amit mi is nyithatna meg jobban, mint néhány jó koncert. Mielőtt elindulsz a Belvárosba tombolni, jazzt vagy bluest hallgatni, esetleg kulináris élményeket szerezni, látogass el a mellrákellenes napra is. Hol van mindez? Eláruljuk.KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.